Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Liepājas Latviešu biedrības namā svinēs mīlestības dienu

Easyget.lv, 07.02.2014. 12:09

15. februārī plkst. 20.00 Liepājas Latviešu biedrības nams aicina svinēt mīlestības dienu Valentīndienas ballē „Tevi mīlot …” . Kaislīgas muzikālās notis ieskandinās romantiskā grupa no Ventspils „Zvaigžņu lietus”.
Liepājas Latviešu biedrības namā svinēs mīlestības dienu

Šķietamus brīnumus un neparastus trikus demonstrēs populārās Pecolli iluzionistu skolas jaunais talants – Krišs, kura izspēlētie triki pārsteigs un radīs īpaši maģisku mīlestības atmosfēru. Balles gaisotne atgādinās, ka mīlestība ir visspēcīgākā enerģija Visumā, kas rada lielākos pasaules brīnumus.

Iespējams, ka mīlestība ir radījusi deju, kuras ritmus Valentīndienas ballē izspēlēs grupa „Zvaigžņu lietus”. LNT „Dzintara dziesmu” finālistu sarūpētajā deju mūzikā skanēs mīlestības pilnas, iedvesmojošas un jautras melodijas gan no grupas repertuāra, gan tautā iemīļoti mūzikas hīti. Pērn ventspilnieku apvienība „Zvaigžņu lietus” atzīmēja savu 20 gadu jubileju, dāvājot klausītājiem savu piekto studijas albumu „Šai zvaigžņu stundā”. Šogad mūziķi aizsāk jaunu posmu savā radošajā darbā un ieraksta nākamo albumu ar tautā labi zināmām dziesmām grupas apdarē. Atraktīvo mūziķu grupā darbojas Armands Sviķis, Alvis Grīnbergs, Gundars Minalgo, Vairis Ausvalds, Jānis Mihailovs un Ingus Lelis.

Sirsnīgu priekšnesumu būs sarūpējis iluzionists Krišs. Talantīgais burvju triku meistars Biedrības namā viesojies vairākas reizes un ar maģiskiem priekšnesumiem, lielisku humoru un izciliem objektu manipulācijas trikiem pārsteidzis balles apmeklētājus. Arī šajā reizē, apmeklētāji tiks lutināti ar interesantiem trikiem, kas tiks veikti ar sadzīves priekšmetu palīdzību, kārtīm, monētām un citiem elementiem. Protams, neizpaliks arī skatītāju iesaistīšana brīnumu radīšanā. Krišs ir viens no talantīgākajiem iluzionistu Pecolli skolniekiem, kurš sevi jau pierādījis, uzstājoties programmās kopā ar Enrico Pecolli, kā arī individuāli vairākos korporatīvajos pasākumos. Viņa klientu sarakstā ir Augstākā tiesa, Rīgas stila un modes skola, viesnīca „Baltvilla” u.c. Mākslinieks ir gados jauns, bet viņa profesionālais līmenis iluzionismā spēj pārsteigt visus. Viņa lielākais sasniegums ir piedalīšanās starptautiskajā iluzionistu festivālā „Abrakadabra”, kur iegūta 3. vieta un nominācija par oriģinālāko numuru.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV