Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Dons izsludina trešo „VARANASI” koncertu Liepājā

Easyget.lv, 07.02.2014. 14:14

Ņemot vērā lielo pieprasījumu, mūziķis Dons izsludinājis jau trešo „VARANASI” koncertu Liepājā, kas LOC Rožu zālē norisināsies 30.martā pulksten 19:00.
Dons izsludina trešo „VARANASI” koncertu Liepājā

 

Kā iepriekš ziņots, akustiskajos koncertos Dons prezentēs ceturtā studijas albuma „Varanasi” kompozīcijas un jau popularitāti guvušās dziesmas no iepriekš izdotajiem albumiem

Dona šī brīža aktuālākais hīts „Pēdējā vēstule” uz ir kļuvis par vienu no pēdējā laika atzītākajiem skaņdarbiem Latvijas mūzikā. 25.janvārī Ventspilī notikušajā „Latvijas radio 2” organizētajā dziesmu aptaujā „Muzikālā banka 2013” „Pēdējā vēstule” plūca uzvaras laurus un tika atzīta par 2013.gada vērtīgāko dziesmu.

Jau pēc pavisam neilga laika, 2.februārī, koncertzālē Palladium notikušajā Eirovīzijas Nacionālās atlases otrajā pusfinālā „Pēdējā vēstule” kļuva par vienu no divpadsmit Eirovīzijas Nacionālās atlases finālistēm un jau 22.februārī lielajā finālā Ventspilī cīnīsies par ceļazīmi uz Kopenhāgenu, kur šī gada maijā norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkurss.

„Akustiskie koncerti ir šarmanti ar savu intimitāti, tā ir pavisam cita veida enerģijas apmaiņa cita veida saruna ar skatītāju” saka Dons.

Koncertprogrammas skatuves noformējums veidots kā ērta viesistaba, kurā rit sarunas draugu starpā. Koncertā Dons stāsta par dziesmu tapšanu, savām emocijām tās radot un izpildot, kurioziem un interesantiem atgadījumiem, sāpēm, prieku un sajūtām, kuras ietekmē radošo procesu.

Biļetes uz koncertu iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties „Biļešu paradīze” kasēs, kā arī Liepājas Olimpiskajā centrā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV