Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Aktuālais krievu dīdžejs Sergejs Sančes viesosies Rīgā

Easyget.lv, 10.02.2014. 17:00

Svētā Valentīna naktī art-cafe Cita Puse, 11.novembra krastmalā 35, notiks ballīte Amber Muse’s Love Propaganda, par kuras galveno viesi kļūs viens no aktuālajiem Maskavas dīdžejiem Sergejs Sančes.

Sergejs Sančes (Sergey Sanchez) ir viens no galvenajiem house mūzikas balstiem Krievijā un ir patiešām leģendāra personība. Maskavas Propagandā viņš rīko savas deep house ceturtdienas, kas ar nemainīgu veiksmi notiek jau 15 gadu garumā. Tur viņš aicina uzstāties savus Krievijas draugus un pasaules elektroniskās mūzikas zvaigznes.

Pasākumā Amber Muse’s Love Propaganda spēlēs arī tā organizatori Taran & Lomov, uzaicinātie Andre Crash & Laso un dīdžejs Nikulin no Liepājas, kurš stāv aiz ikgadējā elektroniskās mūzikas festivāla Shine Fest.

Sākums 23:00. Ieeja ar pierakstu viesu sarakstā līdz 01:00 - €5, vēlāk – €7; bez viesu saraksta – €10. Pieteikšanās viesu sarakstam, sūtot savu vārdu un uzvārdu uz info@ambermuse.com vai izmantojot mobilo aplikāciju Amber Muse app. Galdiņu rezervēšana pa tālruni +371 296 88 593.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV