Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

VCP un Maija Sējāne tiekas sarīkojumā Very Cool Omas Funk Vol.4

Easyget.lv, 10.02.2014. 18:15

15. februārī klubā Omas Briljants (Audēju ielā 7) notiks šī gada pirmais „Very Cool Omas Funk“ pasākums, kurā jazz/funk grupa Very Cool People uzstāsies kopā ar dziedātāju Maiju Sējāni.
VCP un Maija Sējāne tiekas sarīkojumā Very Cool Omas Funk Vol.4

Kā jau ierasts, grupa VCP un īpašais viesis, šoreiz grupas Mellendig vokāliste Maija Sējāne, koncertam Very Cool Omas Funk gatavo speciālu muzikālu programmu, kuru klausītājiem būs unikāla iespēja dzirdēt Omas guļamistabā (kluba otrajā stāvā). Arī šajā koncertā uz skatuves kāps kāds pārsteiguma viesis.

"Very Cool People tiešām ir very cool, un man būs milzīgs prieks spēlēt kopā ar viņiem. Mūsu kopīgi gatavotajā programmā būs pa mazumiņam no visa kā. Būs interesanti un grūvīgi,“ par gaidāmo koncertu stāsta Maija Sējāne.

Šis būs ceturtais pasākums koncertu sērijā „Very Cool Omas Funk“, pirmajos trijos pasākumos kopā ar Very Cool People jau uztājušies vokālais ansamblis „Limonāde“, dziedātājs Ralfs Eilands, kā arī reperi Edavārdi un Ansis Kolmanis.

Īpašais viesis: Maija Sējāne – balss; Elvijs Grafcovs – ģitāra; Maris Vitkus – taustiņi; Maris Jekabsons – sax; Valters Sprūdžs – bass; Edijs Simins – bungas.

Ieeja: bez maksas; sākums: 21:00.

Foto: Very Cool People. Foto (c) Mārtiņš Otto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV