Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Valentīndienas priekšvakarā Latvijas mūziķi uzsāk koncertsēriju „Mīlestības šūpuļdziesmas”

Easyget.lv, 10.02.2014. 18:23

13. februārī populāri Latvijas mūziķi uzsāks romantisku koncertsēriju „Mīlestības šūpuļdziesmas”. Lai iepriecinātu klausītājus visā Latvijā, skaistākās Latvijas un pasaules mīlestības dziesmas izskanēs gan lielākajās Latvijas pilsētās, gan Rīgā – Dailes teātrī.
Valentīndienas priekšvakarā Latvijas mūziķi uzsāk koncertsēriju „Mīlestības šūpuļdziesmas”

Koncertvakaros „Mīlestības šūpuļdziesmas” klausītājus sagaida mīlestības dziesmu pērles – skaistākie latviešu komponistu mīlas dueti, leģendāras džeza kompozīcijas un lielākie pasaules mīlas hiti dažādās valodās. Iemīļotākās mīlestības dziesmas, kas ar savu stāstu un melodiju aizķērušas miljoniem dvēseles stīgu visā pasaulē, uz skatuves izdzīvos izcili Latvijas solisti – Ieva Kerēvica, Liene Šomase, Andris Ērglis, Marta Ritova, Ivo Grisniņš Grīslis un Marts Kristians Kalniņš.

Koncertsērijas atklāšana notiks šonedēļ – 13.februārī Latgales vēstniecībā Gors Rēzeknē. Koncerta organizatori teic, ka Gors akustiskā koncertzāle šobrīd ir droši ierindojama starp izcilākajām Latvijas mākslas un mūzikas telpām, tādēļ par koncerttūres sākuma vietu izvēlēta tieši šī koncertzāle.

“Tiecoties pēc personiskākas sarunas ar klausītāju un intīmāka, pieklusinātāka dziesmu repertuāra, „Mīlestības šūpuļdziesmas” koncertiem izvēlētas salīdzinoši mazas koncertzāles. Koncerta tēma ir mīlestība, un jāteic – tā ir gana sarežģīta tēma, jo mīlestība mēdz būt tik dažāda katram no mums. Tādēļ uz jautājumu – kas ir mīlestība – koncertos mēs atbildi nesniegsim. Bet gribam cilvēkiem dot iespēju izrauties no ikdienas skrējiena un padomāt par to, kas katram ir patiesi svarīgs. Arī koncerta solisti ir ārkārtīgi atšķirīgi un līdztekus Latvijā un pasaulē skaistākajām mīlestības dziesmām viņi dalīsies arī savās personīgajās mīlestības sajūtās. Tā kā – „Mīlestības šūpuļdziesmas” būs arī iespēja dziļāk un personīgāk iepazīt izcilus Latvijas mūziķus,” stāsta koncertvakaru režisors Niks Volmārs.

Lai ikvienam Latvijas iedzīvotājam būtu iespēja apmeklēt un klātienē baudīt šo neaizmirstamo mūzikas piedzīvojumu, "Mīlestības šūpuļdziesmas" atskanēs koncertvietās dažādos Latvijas reģionos – Rēzeknē, Liepājā, Valmierā, Limbažos, Ventspilī, Krustpilī, Madonā, kā arī Rīgā – Dailes teātrī. Lielisku un atmiņā paliekošu vakaru ikvienam klātesošajam garantē izcilie pašmāju mākslinieki un Latvijā populārais pianists un aranžētājs Kristaps Krievkalns ar pavadošo grupu – Andri Baronu (akustiskā ģitāra), Pēteri Liepiņu (kontrabass) un Guntaru Lintiņu (sitamie instrumenti).

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties Biļešu serviss kasēs, internetā un koncertu norises vietu kasēs. http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/?show=32325

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV