Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Ainars Virga izdod jaunu dziesmu un gatavojas jubilejas lielkoncertam

Easyget.lv, 11.02.2014. 12:53

Liepājas rokmūziķis Ainars Virga klausītāju vērtējumam nodod dziesmu „Ja tev sāp” un aicina uz jubilejas lielkoncertu aprīļa sākumā Liepājā
Ainars Virga izdod jaunu dziesmu un gatavojas jubilejas lielkoncertam

Ainara Virgas lielkoncerts „Kādā brīnišķā dienā” notiks 6. aprīlī, mūziķa 50. dzimšanas dienā, Liepājas Olimpiskajā hallē.

Līdz tam leģendārais Līvu mūziķis plāno izdot savu pirmo solo albumu. Albumu, tāpat kā jubilejas koncertu sauks „Kādā brīnišķā dienā”, bet tā apakšvirsraksts būs „Dziesmas par dzīvi un mīlestību”. Pie tā veidošanas Ainars šobrīd strādā dažādās ierakstu studijās Liepājā un Rīgā.

Rokmūziķis Ainars Virga sadarbībā ar ierakstu kompāniju „Mikrofona ieraksti” publicē savu jaunāko dziesmu „Ja tev sāp”, kura ir ļoti personiska un stāsta par viņa šī brīža sajūtām, sāpēm un cīņu, kas jāizcīna, lai varētu darīt savu sirdslietu - būt uz skatuves un muzicēt.

„Lai arī ar Guntaru Raču pēdējā laikā netiekamies tik bieži kā agrāk, dziesmas tekstā viņš kārtējo reizi ir pateicis visas manas šī brīža sajūtas. Šis ir mans dvēseles kliedziens, manas sajūtas un mans stāsts. Pēc ilgiem laikiem man pašam šķiet, ka viss ir izdevies tieši tā, kā vēlējos,” komentē Ainars Virga.

Dziesma ierakstīta Kristapa Sudmaļa studijā Liepājā kopā ar Virga Hard Orchestra mūziķiem, bet gala mikss veikts „Labo ierakstu studijā” Rīgā, sadarbībā ar producentu Jāni Kalvi.

Biļetes uz jubilejas koncertu pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV