Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Pasaulesslavenā poļu džeza mūziķe Anna Marija Jopek aprīlī uzstāsies Liepājā

Easyget.lv, 12.02.2014. 15:11

Ar džeza koncertu Liepājas Džeza dienu ietvaros 5. aprīlī Liepājas Olimpiskajā centrā koncertēs pasaules slavenā mūziķe Anna Marija Jopek izcilu instrumentālistu un Polijas džeza mūzikas zvaigžņu pavadījumā.
Pasaulesslavenā poļu džeza mūziķe Anna Marija Jopek aprīlī uzstāsies Liepājā

Anna Marija Jopek savu projektu „Polanna” prezentēs kopā ar džeza grupu septiņu cilvēku sastāvā. Muzikālo pavadījumu veidos izcili instrumentālisti un Polijas džeza mūzikas zvaigznes. Koncerta laikā mūziķi veidos gan valdzinošu improvizāciju, gan būs saklausāma spriedze un koncentrācija, notiks spēle ar muzikālām formām.

Poļu mūzikas priekšnesumu sniegšana visā pasaulē sadarbībā ar dažādu tautu mūziķiem, Annai Marijai Jopek vienmēr ir bijusi kā misija. Viņa pati apgalvo, ka dzied to, kas viņai šķiet nozīmīgs, patiess un prezentēšanas vērts citu valstu publikai. „Man gribētos kaut mazurka, kujawiak un oberek būtu pasaulē tikpat atpazīstama mūzika kā bossa nova, ko daudzi izmanto kā pamatu komponēšanai un improvizācijai.”

Koncerts Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē sāksies pulksten 18:00. Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās.

Foto: Anna Marija Jopek. Foto (c) Marcin Kydrynski

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV