Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

The Baltic Scene otrajā koncerttūrē dosies Pyro Trees, Kali Briis Band un ba.

Easyget.lv, 13.02.2014. 10:19

Baltijas jaunākās mūzikas eksporta platforma The Baltic Scene no 20. līdz 22. februārim piestās Rīgā, Tallinā un Viļņā
The Baltic Scene otrajā koncerttūrē dosies Pyro Trees, Kali Briis Band un ba.

„The Baltic Scene” otrās koncerrturnejas ietvaros piektdien, 21. februārī, kultūras namā „9K1 NAMS” uzstāsies pašmāju psihodēliskā roka grupa Pyro Trees, igauņu elektroniskā pop grupa Kali Briis Band un lietuviešu eksperimentālais indī mūziķis ba..

“The Baltic Scene” (TBS) ir Baltijas jaunākās mūzikas eksporta platforma, kuru rīkoto koncertturneju mērķi ir aktivizēt Baltijas mūziķu komunikāciju un tuvāk iepazīstināt klausītājus ar kaimiņvalstu mūziku. Pirmā TBS koncertturneja noritēja pagājušā gada decembrī, un tajā piedalījās grupas “Carnival Youth”, “Without Letters” un “I Wear*Experiment”.

Stāstot par dalību projektā “Carnival Youth” atzīmē, ka “The Baltic Scene ir svarīga Baltijas mūzikas sastāvdaļa kas vienkopus apvieno visu jauno un jauko mūziku, kas radīta Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.” “Without Letters” piebilst, ka TBS koncertturneja ir „ne tikai muzikālas pieredzes apmaiņa, bet arī lieliska iespēja katrai grupai iekarot savu un kaimiņvalstu klausītāju simpātijas.”

Rīgas koncertturnejas pasākums norisināsies 21. februārī kultūras namā „9K1 NAMS”. Ieejas maksa – EUR 5.

Turnejas ietvaros mūziķi koncertēs arī 20. februārī Tallinā un 22. februārī Viļņā.

Papildu informācija:
www.thebalticscene.eu
www.facebook.com/thebalticscene

Foto: Pyro Trees. Foto no grupas personīgā arhīva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV