Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Rokgrupa Crow Mother Londonā prezentēs debijas albumu

Easyget.lv, 13.02.2014. 15:17

Rokgrupa Crow Mother pēc nedēļas dodas uz Londonu, lai no 20. līdz 22. februārim sniegtu vairākus grupas debijas albuma „Changes” prezentācijas koncertus.
Rokgrupa Crow Mother Londonā prezentēs debijas albumu

Albums „Changes” izdots janvārī, un tajā ietvertas 12 oriģināldziesmas, kas stāsta par nozīmīgām pārmaiņām ikviena personīgajā dzīvē un kā tās ietekmē pasauli mums apkārt.

Albuma prezentācijas koncertos Crow Mother pievienosies Londonas vietējās rokgrupas Complete Radio Silence un SKAM, lai ar īpašu koncertprogrammu uzstātos vairākos klubos Denmark street rajonā, kas ir ar spilgtu vēsturi apvīta mūzikas cienītāju pulcēšanās vieta. Šīs ielas daudzajos klubos un ierakstu studijās savu karjeru sākušas tādas pasaules zvaigznes kā Sex Pistols, Džimijs Hendrikss un Eltons Džons. Crow Mother Londonas koncertu sēriju atbalsta Lielbritānijas latviešu ziņu portāls un laikraksts Anglo Baltic News.

Crow Mother Londonas koncertu programma:

20. februāris - 12Bar Club, plkst. 19:00
21. februāris - Alleycat Bar&Club, plkst. 17:00 un The Dublin Castle, plkst.19:45
22. februāris – klubs Cargo, plkst. 19:00

“Pašmāju mūzikas tirgus rokmūzikas jomā ir šaurs un tāpēc grupas attīstības virzienu saistām arī ar ārvalstu tirgu apgūšanu. Šis būs sava veida eksperiments, kura galvenais mērķis ir debijas albuma atrādīšanai Lielbritānijas rokmūzikas cienītājiem un mūzikas industrijas pārstāvjiem. Tomēr mēs ceram, ka arī Londonā esošie latvieši apmeklēs kādu no koncertiem, jo vienmēr ir patīkami saņemt savu tautiešu atbalstu. Pašlaik grupai ir intensīvs mēģinājumu grafiks, lai koncertos varētu demonstrēt labāko sniegumu un likt pamatu arī kādai plašākai ārvalstu koncerttūrei jau šīs vasaras laikā,” stāsta Crow Mother vokālists Edijs Jurēvics.
Plašāka informācijas par gaidāmajiem koncertiem pieejama Crow Mother mājas lapā www.crowmother.com. Savukārt albums „Changes” pieejams CD formātā mūzikas veikalos Randoms un grupas Bandcamp lapā. Tāpat arī albums ir noklausāms un lejupielādējams lielākajās interneta mūzikas vietnēs Spotify un iTunes.

Vairāk par Crow Mother
www.crowmother.com
www.facebook.lv/CrowMother

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV