Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Grupa Otra puse un Normunds Pauniņš sieviešdienā uzstāsies Ventspilī

Easyget.lv, 13.02.2014. 15:24

Latviešu romantiskākā grupa „Otra puse” un solists Normunds Pauniņš 8. martā, kad daudzviet pasaulē svin sieviešu dienu, viesosies Ventspilī, kur teātra namā „Jūras vārti” sniegs lielkoncertu „Uzzīmē mani”.
Grupa Otra puse un Normunds Pauniņš sieviešdienā uzstāsies Ventspilī

Latviešu popmūzikas grupai „Otra puse” gads sācies ar panākumiem Latvijas Radio rok un podziesmu aptaujā „Muzikālā banka 2013”. Jaunākā grupas albuma tituldziesma „Uzzīmē mani”, kuru Normunds Pauniņš dzied duetā ar dziedātāju Antru Stafecku, apkopojot žūrijas vērtējumu un klausītāju balsojumu, ierindojās godpilnajā 2. vietā. Taču uz slavas lauriem grupas mūziķi neguļ un jau gatavojas 8.marta koncertam teātra namā „Jūras Vārti”.

Grupas „Otra puse” muzikālo skanējumu un Normunda Pauniņa samtaino balss tembru papildinās koncerta īpašais viesis – Latvijā populārais perkusiju virtuozs Rihards Zaļupe, kā arī stīgu kvintets. Tāpat arī skanējumu papildinās vokālistes Laura Raila un Iveta Gulbe.

Lielkoncertā varēs dzirdēt tādus grupas „Otras puses” hitus kā „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, „Dievs dod”, „Pēc lietus”, kā arī dziesmas no jaunā albuma „Uzzīmē mani”.

Uz koncertu 8. martā pulksten 19:00 Ventspils teātra namā „Jūras vārti” biļetes var iegādāties Biļešervisa kasēs.
5. martā norisināsies Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas svinīgā ceremonija. „Otra puse” pretendē uz Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu četrās nominācijās - Labākais popdziesmu albums „Uzzīmē mani”, Labākā dziesma „Uzzīmē mani”, „Radio hits”, kā arī „Alfas” Top10 gada dziesma 2013 nominantos.

Pavasaris grupas mūziķiem būs īpaši ražīgs, jo 7. maijā „Otra puse” sniegs lielkoncertu koncertzālē „Palladium”. Biļetes iespējams iegādāties jau tagad Biļešuserviss kasēs.

Grupas gaitām var sekot: www.draugiem.lv/otrapuse un www.facebook.com/grupaotrapuse

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV