Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Rīgā viesosies trio Viscera/// no Itālijas

Easyget.lv, 17.02.2014. 10:30

25. februārī mūzikas klubā Nabaklab uzstāsies Itālijas psihedēliskās metālmūzikas apvienība Viscera///, informē ULVE Agency pārstāvis Sandis Baumanis.
Rīgā viesosies trio Viscera/// no Itālijas

Itāļu ansamblis Viscera/// dibināts 2000. gadā Pjačencas pilsētā valsts ziemeļos. Trio radītajā mūzikā vienā veselā saplūst posthārdkora, kosmiskās rokmūzikas valodas elementi un dažādu formu elektroniskās mūzikas ietekmes, tādējādi attālinoties no agrīnā graindkora virziena, un radot viņiem pietuvinātu un raksturīgu “paplašinājumu” par tā dēvēto smago mūziku.

Laika gaitā apvienības sastāvs ir vairākkārt mainījies, viņu daiļrade rezultējusies vairākos mazalbumos un divus pilna garuma darbos, kā pēdējais no tiem 2010. gadā beļgu mūzikas izdevniecības ConSouling Sounds (Amenra, Gnaw Their Tongues, Nadja, Year of No Light) paspārnē publiskotais 2: As Zeitgeist Becomes Profusion of the I. Daļa kādreizējo Viscera/// dalībnieku ieguldījuši sevi tādos plašāku atpazīstamību guvušos Itālijas smagsvaros kā Dyskinesia un Morkobot.

Muzikālo programmu papildinās jaunās pašmāju ģitārmūzikas grupas – Reshape the Landscape un Quanaba, kuras abas nesenā pagātnē nodevušas klausītāju vērtējumam savus debijas ierakstus.

Koncerts Rīgā būs pirmais un vienīgais Latvijā grupas Viscera/// Eiropas koncertbrauciena ietvaros.

Klubs Nabaklab atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, Rīgā. Pasākuma sākums plkst. 21:00, ieejas maksa 5 eiro.

Foto: Viscera. Foto (c) Crisa Nil

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV