Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Momend aicina uz koncertiem Rīgā, Daugavpilī un Valmierā

Easyget.lv, 17.02.2014. 14:04

Grupa „Momend” februārī un martā sniegs vairākus koncertus Latvijā, bet nākamā mēneša beigās uzstāsies Baltijas lielākajā mūzikas konferencē „Tallinn Music Week”.
Momend aicina uz koncertiem Rīgā, Daugavpilī un Valmierā

„Pašlaik cītīgi strādājam mēģinājumu telpā, jo gatavojamies mūzikas konferencei „Tallinn Music Week”. Gatavojam un slīpējam jaunās dziesmas. Tallinā plānojam izpildīt dziesmas no gaidāmā albuma, taču pirms došanās uz Igauniju jauno repertuāru gribam parādīt arī visiem savējiem tepat mājās, tāpēc februārī un martā gaidāmi daži koncerti. Kopš pagājušās vasaras neesam Latvijā uzstājušies, tādēļ ļoti gaidām šos koncertus,” stāsta grupas līderis Kārlis Strūbergs.

3. februārī „Momend” klausītājiem nodeva savu jaunāko dziesmu „Nests”, kas ir pirmais singls no rudenī gaidāmā grupas otrā studijas ieraksta.

Grupas „Momend” koncerti notiks:

  • 21. februārī – „Baseins”, Rīga
  • 1. martā – „I Love You”, Rīga
  • 7. martā – „Piens”, Rīga
  • 8. martā – „Artilērijas pagrabi”, Daugavpils
  • 22. martā – Galerija „Laipa”, Valmiera
  • 29. martā – Kino „Sõprus”, Tallina

„Momend” ir indie/acoustic grupa, kas tika izveidota 2009. gada nogalē kā ģitārista, dziedātāja un dziesmu autora Kārļa Strūberga un bundzinieka Normana Bārbala duets. Vēlāk viņiem pievienojās Ivars Kalvis. Trijatā tika ierakstīts „Momend” debijas albums „Episodes of Trust”, kas izdevniecības „I Love You Records” apgādā nāca klajā 2012. gada jūnijā.

Turpmākā gada laikā grupa piedzīvoja vairākas dalībnieku maiņas, un pašlaik tās sastāvs ir nostabilizējies – Kārlis Strūbergs (ģitāra, balss), Normans Bārbals (bungas), Elvijs Pārpucis (ģitāra), Jurģis Priedītis (basģitāra). „Momend” ir koncertējuši gan Latvijā, gan tuvākajās kaimiņvalstīs, un šopavasar debitēs „Tallinn Music Week”, kas ir lielākā mūzikas skate Baltijas valstīs.

Facebook: https://www.facebook.com/momend

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV