Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Urban Soulz rīkotajā pasākumā uzstāsies Sanktpēterburgas mūzikas brīnums Ilevina

Easyget.lv, 17.02.2014. 17:29

21. februārī klubā "Cita Puse", kā arī blakusesošajās Galerija ietilpīgajās telpās, 11.novembra krastmala 35 notiks norisināsies elektroniskās deju mūzikas pasākums Bass Fenomena, kurā uzstāsies house un techno mūzikas pārstāve Ilevina.

Ilevinas talantu radīt nepārprotami kvalitatīvus house un techno skaņdarbus novērtējuši tādi bass mūzikas grandi kā Roska (RinseFM), Scratcha DVA (Hyperdub), Teeth (Ramp), Trusta (Swamp81), spēlējot mūziķes debijas vinila relīzi "Nobody's truth/Get Down"(Capital Bass). Pasākumā Bass Fenomena mūziķe uzstāsies “dzīvajā”, izmantojot bungu mašīnas & Ableton live kontrolierus.

Pasākums notiks uz divām skatuvēm. Galvenajā zālē tiks uzstādīta jaudīga 10kW skaņa, būs atvērti 2 bāri, nakts virtuve, apsargājama garderobe, kā arī pārējās vajadzīgās ērtības.

Līdzās pasākuma galvenajai viešņai priekšnesumus uz Galerija skatuves izpildīs sekojoši vietējie house un techno mūzikas mākslinieki: Ksenia Kamikaza, Gesta, Vital, Andre Crash & Laso un Dope From Above. "Cita Puse" zālē skanēs bass un trap mūzikas ritmi no Cute, Tenda, Cliché un Judzhen.

Vairāk informācijas: http://ej.uz/bassfenomena

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV