Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Koncerts „Mīlestības Šūpuļdziesmas” Liepājā pārcelts uz maiju

Easyget.lv, 18.02.2014. 13:10

Latvijas un pasaules skaistāko mīlestības dziesmu lielkoncerts „Mīlestības šūpuļdziesmas”, kura norise bija plānota 20. februārī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē, organizatorisku iemeslu dēļ tiek pārcelts uz 9. maiju.

Izpildot Latvijā un pasaulē iemīļotākās mīlestības dziesmas, kas ar savu stāstu un melodiju aizķērušas miljoniem dvēseles stīgu visā pasaulē, kā īpaši skaists pagodinājums māmiņdienā - lielkoncerts Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē notiks 9.maijā. Grandiozā, bet maigi pieklusinātā koncertā uz Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāles skatuves uzstāsies populāri Latvijas mākslinieki - Ieva Kerēvica, Liene Šomase, Andris Ērglis, Marta Ritova, Ivo Grisniņš Grīslis un Marts Kristians Kalniņš.

Mūziķi sola, ka koncerta repertuārs būs tikpat dažāds kā viņi paši, sākot no skaistākajiem latviešu mīlas duetiem, leģendārām džeza kompozīcijām, līdz pat lielākajiem pasaules mīlas hitiem. Stāsta Ieva Kerēvica: „Tas, ka koncerts ir veltīts mīlestības tēmai, nebūt nenozīmē, ka dziesmām ir jābūt lēnām un liriskām, bet kopumā koncerta sajūta un enerģētika būs liriska. No visa bezgalīgā pasaules un Latvijas dziesmu klāsta bija grūti izvēlēties pašas īpašākās dziesmas, jo skaistas mūzikas ir tik daudz! Tāpēc, veidojot repertuāru, mēs vadījāmies katrs pēc savām mīlas jūtām un domāju, ka būsim trāpījuši tuvu desmitniekam.” Savukārt, Liene Šomase teic: „Skatītāji koncerta laikā noteikti sajutīs to mijiedarbību un mīlestību, kas nāk no skatuves! Jo vairāk mīlestības, jo vairāk smaidu, jo vairāk smaidu, jo vairāk prieka. Jo vairāk būs prieka – vairāk būs pozitīvisma, kas šajā laikā ir ļoti nepieciešams, it īpaši – mums Latvijā.”

Lai ikvienam Latvijas iedzīvotājam būtu iespēja apmeklēt un klātienē baudīt šo neaizmirstamo mūzikas piedzīvojumu, "Mīlestības šūpuļdziesmas" atskanēs koncertvietās dažādos Latvijas reģionos, kā arī Rīgā – Dailes teātrī. Lielkoncerts Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē notiks 9.maijā plkst.19:00 – kā sirsnīgs veltījums visām Liepājas ģimenēm un māmiņām. Lielisku un atmiņā paliekošu vakaru ikvienam klātesošajam garantē izcilie pašmāju mākslinieki un Latvijā populārais pianists un aranžētājs Kristaps Krievkalns ar pavadošo grupu – Andri Baronu (akustiskā ģitāra), Pēteri Liepiņu (kontrabass) un Gundaru Lintiņu (sitamie instrumenti).

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties Biļešu serviss kasēs. Visas uz 20.februāra koncertu iegādātās biļetes derīgas lielkoncerta apmeklējumam 9.maijā. Ja kādu apsvērumu dēļ nevarat apmeklēt pasākumu jaunajā datumā, lūdzam vērsties pie pasākuma rīkotāja, rakstot uz biletes@uzmanibaslaikmets.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV