Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Kristaps Krievkalns jubileju svinēs koncertā "40. takts"

Easyget.lv, 19.02.2014. 15:07

Mūziķis un komponists Kristaps Krievkalns aicina uz jubilejas koncertu "40. takts" 22. maijā Rīgas Kongresu namā.
Kristaps Krievkalns jubileju svinēs koncertā "40. takts"

"Šogad man aprit 40 gadi, kas ir pagājuši kā dziesmas taktis ar dažādu taktsmēru, melodija skanējusi gan mažorā, gan minorā. Šajā laikā krātās emocijas un sastaptos cilvēkus vēlos apvienot vienā – "40. taktī"," apgalvo Krievkalns.

Kristaps Krievkalns Latvijas estrādes dzīvē neatgriezeniski tika ierauts pirms 20 gadiem, piedaloties Latvijas televīzijas projektā “Meklējam solistu”. Kopš tā laika daudz kas ir noticis, bet nemainās cilvēki, kas ir līdzās un ar kuriem kopā radīta skaista mūzikas pasaule.

Koncerta pirmajā daļā skanēs darbi, no kuriem lielākā daļa radīti speciāli komponista draugiem solistiem. Koncerta otrajā daļa retrospekcija – krāšņs ceļojums Kristapa Krievkalna aranžējumu un atmiņu pasaulē.

Koncertā piedalīsies Māra Krievkalne, Madara Celma, Ingus Pētersons, Edvīns Zariņš, Normunds Rutulis, Ieva Kerēvica, Aija Andrejeva un Ginta Krievkalna, kā arī citi mūziķi.

Maijā paredzēts izdot arī disku ar šādu pašu nosaukumu, kurā skanēs Kristapa Krievkalna oriģinālmūzika, ko izpildīs Latvijā zināmi dziedātāji.

Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV