Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

JVLMA piedāvā īpašus jaundarbu pasaules pirmatskaņojumu koncertus

Easyget.lv, 19.02.2014. 18:51

Latvijas Mūzikas akadēmija (JVLMA) aicina jaundarbu pasaules pirmatskaņojumu koncertiem „Spodrē manu dvēselīt’” Rīgā un Rēzeknē.

Koncerti notiks 7. martā plkst. 18.00 Austrumlatvijas koncertzālē / Latgales vēstniecībā Gors un 14. martā plkst. 18.00 Latvijas Mūzikas akadēmijā.

Kopprojekts tapis, sadarbojoties Latvijas Mūzikas akadēmijas Diriģēšanas, Etnomuzikoloģijas un Kompozīcijas katedrām, uzrunājot radīt darbus korim gan jau pieredzējušus un plašāk pazīstamus komponistus, gan arī jauniešus – vēl tikai topošos komponistus, informē JVLMA Koncertdaļas vadītāja Jana Lāce.

Koncertos klausītāju vērtējumam tiks nodoti Paula Dambja, Jura Karlsona, Pētera Plakida, Selgas Mences, Riharda Dubras, Ērika Ešenvalda, Gundegas Šmites, Rolanda Kronlaka, Jura Vaivoda, Kārļa Lāča, Jāņa Aišpura un kompozīcijas studentu jaundarbi, kurus izdziedās JVLMA jauktais koris un etnomuzikoloģijas studenti. Koncerta mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents – Māris Sirmais.

Biļetes - Biļešu paradīzes kasēs.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV