Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Foto: Grupa Otra puse atklāj Baboon Bar koncertsēriju

Easyget.lv, 19.02.2014. 19:07

8. februārī Tukuma bārā / naktsklubā Baboon Bar notika pirmais oficiālais koncerts. Kā pirmā kluba skatuvi iemēģināja romantiskākā latviešu grupa Otra puse un Normunds Pauniņš.
Foto: Grupa Otra puse atklāj Baboon Bar koncertsēriju

Galerijas:

Grupu Otra puse 1992.gadā izveidoja Jumpravas dalībnieki Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, par grupas solistu aicinot skanīgā vokāla īpašnieku Normundu Pauniņu un grupas Vaidava taustiņinstrumentālistu Ivaru Makstnieku.

Megahita statusu sasniedza 1992.gadā tapusī Aigara Krēslas dziesma „Pēc lietus” ar Igo vārdiem un drīz pēc tam arī Normunda Pauniņa dziesma „Vēstules” ar Jāņa Baltausa tekstu.

2009.gadā izdots albums „Nakts vai Rīts”. Divus gadus vēlāk atzinību no klausītājiem ieguva Normunda Pauniņa duetā ar Aiju Andrejevu iedziedātā dziesma „Ave Pali”. 2013 gada 1.maijā Otra puse klausītāju vērtējumam nodeva jaunu ierakstu albumu „Uzzīmē mani”. Albuma tituldziesma jau kļuvusi par tautā iemīļotu un ir viena no Latvijas radio staciju spēlētākajām dziesmām.

Šopavasar grupa Otra puse aicina uz lielkoncertiem. Pirmais koncerts notiks 8. martā teātra namā „Jūras Vārti” Ventspilī un  7. maijā koncerts izskanēs koncertzālē Palladium Rīgā.

Foto: Publcitiātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV