Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Cuba Café svinēs devīto gadskārtu

Easyget.lv, 20.02.2014. 13:05

Vecrīgas izklaides vieta “Cuba Café” 22. februārī svinēs 9 gadu jubileju dienvidnieciski jautrās un padomiski nostalģiskās noskaņās.
Cuba Café svinēs devīto gadskārtu

Svinības ar mūziku un dejām sestdien sāksies plkst. 21.00 un turpināsies līdz pat svētdienas rītam, kad kopīgi līksmā gaisotnē tik sagaidīta savulaik populārā Armijas jeb Vīriešu diena. Tādēļ ieteicamais vakara dreskods - militārā stilā.

"9 gadi - tas ir baigi labi! Svinēsim un priecāsimies, iemalkojot degvīnu un uzkožot desu un gurķi," piebilst bāra līdzīpašnieks Arnis Bikšus.

Jubilejas pasākums norisināsies divos stāvos, bet uz īpaša sarkanā paklāja tiks sumināti bāra uzticamākie klienti. Vakara gaitā uz lielā ekrāna viesus priecēs Latvijas Olimpiskās izlases bobslejisti un Eirovīzijas Latvijas atlases fināls. “Cuba Cafe” pasākumā solījusi ierasties arī Olga Rajecka ar grupu.

Uz bāra skatuves uzstāsies multimākslinieks Roberts Gobziņš ar savu neatkārtojamo orķestri, bet vakara naglas titulu ir ieguvis dīdžejs no ārzemēm, kura vārdu organizatori neatklāj. Pagrabstāvā aiz bāra letes viesus sagaidīs pasaules apceļotājs, dīdžejs un mūžīgais daiveris Horens Stalbe un “Cuba Café” saimnieks, bārmenis ar “bārdu” Arnis Bikšus.

"Man patīk tas dīdžejs no ārzemēm - viņš iegriezīs trakas dejas, bet Gobziņš ar orķestri sniegs gan smeldzi, gan saulaino Kubas smaidu. Nāciet ciemos – mēs ar Horenu būsim pie bāra!” mudina Bikšus.

„Cuba Café” atrodas Jaunielā 17, pašā Vecrīgas sirdī . Ar vieglu, radošu atmosfēru, labu kokteiļu kvalitāti, draudzīgu un laipnu personālu.

„Cuba Café” radītāji Arnis un Miks pēc ilgām pārdomām nolēma atvērt autentisku bāru Kubas stilā, lai sniegtu cilvēkiem iespēju visu gadu baudīt Kubai raksturīgo atmosfēru. „Cuba Café” ciemos gaida visus - gan tos, kuri mīl mierīgi pasēdēt pie bāra, gan aizrautīgus dejotājus, kā arī piedāvā slaveno kokteili Cuba Libre un citus autentiskus kokteiļus un gardas uzkodas.

Pateicoties „Cuba Café” Rīgas un Latvijas sabiedrība iepazina dzērienu Mojito shot - tagad tas ir ļoti iecienīts dažādos saviesīgos pasākumos.

Foto: Arnis Bikšus. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV