Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Grupa Sigma aicina uz koncertu Rakstniecības un mūzikas muzejā

Easyget.lv, 20.02.2014. 14:31

27. februārī Rakstniecības un mūzikas muzejā uzstāsies grupa Sigma.

Grupas “Sigma” koncertā skanēs gan dziesmas no grupa topošā debijas albuma, gan arī jaunas kompozīcijas, kas tapušas ar jaunās paaudzes dzejnieku vārdiem. Grupas skanējumu papildinās ģitārists Valters Suķis no grupas “Rīga Metro”, kā arī scenogrāfijas elementi, kas ļaus muzeja kinozālē radīt īpašu, nereālu gaisotni.

Koncerta režisore – Inga Surgunte, scenogrāfija un gaismas – Ivars Noviks.

Grupa dibināta 2005. gadā Rīgā. Tās sastāvā darbojas mūziķi: Jānis Ozoliņš (balss, taustiņinstrumenti), Kaspars Lastovskis (bass) un Uģis Eihvalds (sitamie instrumenti). Mūziķi ieguvuši akadēmiskās mūzikas izglītību, guvuši pieredzi arī dažādos citos mūzikas projektos. Grupas mūzikā jaušamas poproka un indie roka, un elektroniskās mūzikas ietekmes, kuras papildina arī amerikāņu minimālisma mūzikas idejas.

2012. gadā sadarbībā ar četriem jaunākās paaudzes dzejniekiem radīta mūzikas un dzejas performance “Mūsu dienu skaņu celiņš”, kas izrādīta Rīgā, Valmierā, Liepājā un Cēsīs, pievēršot arī plašāku skatītāju interesi.

Biļetes uz koncertu 27. februārī plkst. 20.00 Rakstniecības un mūzikas muzejā Rīgā, Pils laukumā 2, nopērkamas BezRindas.lv un Rakstniecības un mūzikas muzejā pirms koncerta. Vietu skaits ierobežots.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV