Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Noklausies Kristīnes Šomases dziesmu „Cel mani tā” akustiskā skanējumā

Easyget.lv, 20.02.2014. 14:56

Viena no pēdējo gadu aktīvākajām jaunajām dziedātājām Kristīne Šomase publicē savas dziesmas „Cel mani tā” akustisko versiju.
Noklausies Kristīnes Šomases dziesmu „Cel mani tā” akustiskā skanējumā

„Cel mani tā” ir Kristīnes jaunākais ieraksts, bet dziesma pirmatskaņojumu piedzīvoja televīzijā, šova „Jaunā talantu fabrika” vienā no koncertiem, vēsta dziedātājas pārstāvis Artis Balodis.

Akustiskās versijas ierakstā Siguldas ierakstu studijā piedalījušies Džulians (taustiņinstrumenti), Artis Balodis (bass), Edgars Mamis (ģitāra), Intars Gegusts ( sitaminstrumenti). Dziesma tapusi sadarbībā ar Andri Alviķi. Mūzikas autore ir Kristīne. Teksta autors – Edgars Gusts.

Kristīne Šomase mūziķes karjeru uzsāka padsmitnieces gados, un no tā laika kā solo māksliniece ir piedalījies dažādos konkursos, šovos, mūziklos. Lielāko atpazīstamību jaunā māksliniece ieguvusi šovos „Okartes skatuve 2” un „Jaunā talantu fabrika”, kā arī ar piedalīšanos Eirovīzijas nacionālajā atlasē 2013. gadā. Lai arī Kristīnei ir vairāki savu dziesmu ieraksti, šī ir pirmā, kura veidota akustiskā skanējumā.

Dziesma, kā jau vairums dziesmu – ir par mīlestību. Par neplānotu iemīlēšanos, kurā tiek aizmirsts par visu apkārt notiekošo. Vienīgā vēlme, lai mīlestības raisītās sajūtas nekad nepārietu. Dziesma izsaka pārliecību par to, ka nebūs neviens, kurš šīs mīlas saites spētu pārtraukt, jo abu cilvēku dvēseles stīgas sitas vietā ritmā un dzied vienu dziesmu.
Šobrīd Kristīne aktīvi turpina darbu studijā pie jaunām dziesmām. Mūziķei ir izdevies arī nokomplektēt pavadošo sastāvu ar kuru dziedātāja aktīvi mēģina un sniedz koncertus visā Latvijā.

Vairāk informācijas:
http://www.draugiem.lv/kristinesomase
http://www.twitter.com/krisomase

Foto: Publciitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV