Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Rokkafejnīca - Reiterna nams aicina uz vērienīgām 2 gadu dzimšanas dienas svinībām

Easyget.lv, 20.02.2014. 16:42

Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nama divu gadu dzimšanas dienas svinībās 1. Martā uz vairākām skatuvēm greznā Reiterna nama visos stāvos varēsim redzēt un baudīt dažāda stila dzīvo mūziku.
Rokkafejnīca - Reiterna nams aicina uz vērienīgām 2 gadu dzimšanas dienas svinībām

Latvijas 1. Rokkafejnīcas 2 gadu svinībās savu dalību apstiprinājuši virkne pašmāju kolektīvu. Par ska-punk ritmiem gādās “Band Mango”, kuru pieredzes dažādībā nemainīgs ir viens - lai kur viņi spēlētu, ballīte ir neatņemama uzstāšanās sastāvdaļa.

Mazliet atrauti no darbiem ierakstu studijā, svinībās ieradīsies rokgrupas “Laime Pilnīga” mūziķi. Ļoti iespējams, šī būs vienīgā iespēja grupu redzēt pirms topošā grupas albuma izdošanas.

Vienus no ekskluzīvākajiem mirkļiem jubilejas svinībās sola grupa “Linga”, kuras darbība uz visdažādākā izmēra un nozīmes skatuvēm novērtējama jau 25 gadu garumā.

Ar interesantiem 21. gadsimta tehnoloģiju eksperimentiem, tomēr, viņu pašu vārdiem izsakoties, “neļaujot atslābt desmitgadēs pulētajam ROCK novusa galdam”, svinībās ierodas kolektīvs “Age Of Stones”, kura saknes meklējamas Valmierā.

Nebijušos augstumos rock'n'roll ballīti jubilejas svinībās sola “Coco Grand Orchestra”, stereotipus par smago mūziku salauzt apņēmušies grupas “Kumosiņš” dalībnieki, alternative rock akcenti būs “Karmafree” pārziņā, rokenrola ticībai klātesošos sola pievērst “Bloody Hells”, bet būtiskāko un aktuālāko, kas pēdējā laikā risinājies šajā saulē, oriģinālās un skanīgās dziesmās ietērps pasaules pilsoņi Ūdrītis un Balode.

Starplaikos starp dzīvo mūziku par dziesmām un dejām nomodā līdz pat rīta gaismai būs DJ Kaspars Bindemanis un DJ Zane Stocka, bet Rokkafejnīcas pagrabstāva mājīgajā “Klavierbārā” ikviens tiks laipni aicināts skatuves dēļus mīt paša spēkiem, piedaloties Frīža karaoke.

“Savā ziņā, protams, divi gadi nemaz nav tik ilgs laiks, taču nevar arī noliegt, ka šie divi gadi bijuši piesātināti ar darbu, kas nesis lielākus un mazākus augļus, licis pamatus jaunām tradīcijām vai cēlis gaismā arī kādu piemirstu ideju. No pašas pirmās dienas, kad sākās Latvijas 1. Rokkafejnīcas stāsta Reiterna nama nodaļa, esam mērķtiecīgi strādājuši, lai būvētu vietu, kurā pirmā plāna loma atvēlēta dzīvajai mūzikai, vietu, uz kuru ceļu prastu un vēlētos atrast dažādi mūziķi, vietu, kurai ir pietiekami daudz atšķirīgu vaibstu, lai aizmukt no ikdienas te varētu ikviens...” mirkli uzkavējoties uz 2 gadu sliekšņa, pārdomās dalās Latvijas 1. Rokkafejnīcas - Reiterna nams pārstāvji.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Paradīzes” kasēs, kā arī internetā - www.bilesuparadize.lv. Biļešu cena šobrīd ir 7 eiro, bet, svinībām tuvojoties, tās var kļūt dārgākas.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV