Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Liepājas svētkos skanēs Lauku Muzikantu zelta repertuārs

Easyget.lv, 21.02.2014. 09:55

15. martā pulksten 14:00 Liepājas Olimpiskā centra arēnā izskanēs Liepājas dzimšanas dienai veltīta koncertprogramma „Zelta dziesmas”. Pasākumā uzstāsies leģendārais latviešu estrādes dziedātājs Viktors Lapčenoks un grupas „Kantoris 04” un „Lauku Muzikanti”.
Liepājas svētkos skanēs Lauku Muzikantu zelta repertuārs

„Lauku Muzikantu” sastāvs un skanējums vairāk nekā 25 gadu darbības laikā ir vairākkārt mainījies, taču nemainīgs palicis fakts, ka grupa joprojām ir viena no iemīļotākajām šlāgermūzikas grupām Latvijā. Mūziķu repertuārā iekļautas gan pašu komponētas dziesmas un tautai tuva mūzika, gan arī populāras ārzemju melodijas. Koncertprogrammā „Zelta dziesmas” skanēs klausītāju vidū iecienītākās „Lauku Muzikantu” dziesmas.

Grupas solists Normunds Ķietis stāsta, ka „Lauku Muzikanti” Liepājā koncertē vidēji divas reizes gadā, taču uzstāšanās martā būs īpaša, jo pilsēta svinēs svētkus. „Liepājnieki ir ļoti silti, un vienmēr ir prieks muzicēt vēja pilsētā. Liepājas publika uzreiz bauda mirkli. Ja tā ir balle, liepājnieki nekautrējas un ļaujas dejām, tas ļoti priecē,” skaidro N. Ķietis. Mūziķis pilsētai vēl saglabāt mūzikas gēnu, lai tā arī nākotnē tiktu dēvēta par mūzikas galvaspilsētu. „Liepāja man asociējas kā mūzikas pilsēta. Novēlu saglabāt šo statusu!” komentē grupas solists.

Koncertprogrammā „Zelta dziesmas” trešo gadu pēc kārtas skanēs mūzika dažādiem noskaņojumiem. Pasākumu ar veselīgu humora devu papildinās aktieris Guntis Skrastiņš, un koncerta apmeklētājiem tiks sniegta iespēja piedalīties konkursos un laimēt balvas no „Zelta dziesmas” atbalstītājiem.

Biļetes iespējams iegādāties Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas Latviešu biedrības namā, tirdzniecības centrā „RIMI" Ostmala, Liepājas Teātrī, internetā - www.bilesuparadize.lv un „Biļešu Paradīze" kasēs visā Latvijā. Tuvojoties koncertam, biļešu cena pieaugs.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV