Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Grupa Clean Bandit izziņo jaunu albumu

Easyget.lv, 21.02.2014. 10:14

Lielbritānijas UKtop40 virsotnes pēdējā laika stabilākā apvienība „Clean Bandit” izsludina albuma „New Eyes” izdošanu 12. maijā.
Grupa Clean Bandit izziņo jaunu albumu

Britu elektroniskās mūzikas apvienības „Clean Bandit” panākumi ir visai ievērojami - spēlētākā dziesma UK radiostacijās, iekarota ne tikai UKtop 40 virsotne, bet arī iTunes Austrālijā, Īrijā un Holandē dziesma ir numur 1. Kopumā singls Rather Be ir pārdots vairāk nekā 500 000 kopijās un sasniedzis zelta statusu.

Clean Bandit tika dibināta 2009. gadā. Tās dalībnieki - Jack Patterson (saksofons), Grace Chatto (stīgu instrumenti) un Milan Neil (vijole) iepazinās studējot Kembridžas universitātē, kur spēlēja stīgu kvartetā. Sastāvam pievienojās Luke Patterson (bungas) un radās grupa, kāda tā ir zināma šobrīd. Savukārt dziesmu atpazīšanas aplikācijā Shazam dziesma „Rather Be” ir trešā meklētākā Eiropā un Āzijā.

Patlaban grupa strādā pie albuma un vēl gan nav paziņojuši par koncerttūres plāniem, tomēr, ņemot vērā straujo izaugsmi un lielos panākumus ne tikai Lielbritānijā, bet visā pasaulē, nebūs ilgi jāgaida līdz grupa dosies ceļā.

Dziesma „Rather Be”, UKtop40 topa 1. vietā atrodas jau ceturto nedēļu pēc kārtas:

Foto: Publciitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV