Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Baltijas elektroniskās mūzikas pārstāvji tiksies pasākumā Rīgā

Easyget.lv, 21.02.2014. 12:45 | komentāri (4)

28. februārī klubā 9K1 NAMS mūzikas blogs The Baltic Scene atklās jauno pasākumu sēriju “The Baltic Scene: At Night”, kas piedāvās ieskatu Baltijas elektroniskās mūzikas producentu performancēs un dīdžeju setos.
Baltijas elektroniskās mūzikas pārstāvji tiksies pasākumā Rīgā

Līdz šim ik mēnesi elektroniskās mūzikas pasākums noritējis kādā no Baltijas valstīm – decembrī tas notiks Tallinā, janvārī – Viļņā, bet februārī kārta ir pienākusi Rīgai.

Pasākumā, kas norisināsies, 28. februārī 9k1 NAMĀ, uzstāsies 11 mūziķi no Baltijas valstīm un citām realitātēm. Galvenie viesi ieradīsies no Igaunijas - Sander Molder un Firejose (Emerald City), kas nesen uzstājās Rīgā, iesildot dīdžeja un producenta Gold Panda koncertu. Lietuvu pārstāvēs jaunais un talantīgais Justicious (Highpass Society).

Latviju sarīkojumā pārstāvēs NiklāvZ (Dirty Deal Audio), kas nesen izlaida savu mazalbumu (EP) „Blocks”. Čemodāni pilni ar iekārtām, ar lietām, kurām nav jāskan - performanci sniegs viens no DDA dalībniekiem – Ohmtek & TV MASKAVA.

Mūzikas ceļojumu turpinās Ģirts Reiniks (Riot), Sellfish vs. Lee Chapman, Artis, kā arī pasākuma rīkotāji DFRNT (Echodub) no Lielbritānijas un 91KIDZ (Late Night Bass).

Par krāšņām 3D video projekcijām gādās VJ Ritvars Bluka.

Vairāk informācijas, konkursi un mūzikas pasākuma lapā Facebook: http://ej.uz/TBSAtNight

Ieejas maksa pasākumā: 5€, sākums: 22:00. Klubas 9K1 NAMS atrodas Aristīda Briāna ielā 9/k1.

Foto: NiklāvZ. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV