Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Noskaties apvienības Hipstokrātija dziesmas „Pasaules Nav” video!

Easyget.lv, 24.02.2014. 12:10 | komentāri (1)

Jaunizveidotā muzikālā apvienība „Hipstokrātija”, aktīvi strādājot pie drīzumā gaidāmā debijas EP, prezentē jaunākā singla „Pasaules Nav” video.
Noskaties apvienības Hipstokrātija dziesmas „Pasaules Nav” video!

Singla un videoklipa izveidē mūziķi lielākoties paļāvušies uz pašu un kolēģu spējām, idejām un to realizāciju – sākot ar ieraksta veikšanu privātā studijā un dziesmu miksēšanu, beidzot ar video koncepcijas veidošanu un tā izpildi. „Videoklipa filmēšanas laikā komandai nācās pat saskarties ar policijas iejaukšanos, kuri, veicot patrulēšanu, pārprata redzēto situāciju un aizturēja videoklipā redzamo galveno tēlu. Pēc pārrunu veikšanas gan viss tika atrisināts bez liekiem sarežģījumiem,” stāsta grupas dalībnieks Mārtiņš Strautiņš.

2013. gada beigās dibinātā apvienība pavasarī sola izdot savu debijas EP, kurā visas dziesmas plānots ieskaņot dzimtajā valodā. Kā pārsteigumu grupa minialbumā iekļaus kādu visiem zināmas latviešu grupas koverversiju, kuras nosaukums pagaidām tiek turēts noslēpumā.

Apvienībā Hipstokrātija darbojas divas ar mūziku un mākslu pārņemtas personības. Kristaps Zirnis, kurš grupā pārsvarā nodarbojas ar ideju ģenerēšanu, producēšanu, ierakstu un māsterēšanu, savukārt Mārtiņš Strautiņš ir multiinstrumentālists, kuram nav sveša dažādu mūzikas instrumentu pārvaldīšana.

Singls noklausāms un pieejams lejupielādei https://soundcloud.com/hipstokr-tija/pasaules-nav

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV