Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Ainars Bumbieris izdod pirmo albumu

Easyget.lv, 24.02.2014. 15:37

Dziedātājs Ainars Bumbieris izdevis pirmo albumu “Ainars Bumbieris”.
Ainars Bumbieris izdod pirmo albumu

Albumā, kas vienlaikus ir dubultalbums, apkopotas dziedātāja pēdējo gadu populārākās dziesmas un radio singli, to skaitā “Ceļojums”, “Sniegpulkstenītes”, “Kā pasakā”, “Atļaujies”, “Rozes un mīlestība” un citas. CD iekļauts arī duets ar dziedātāju Anci Krauzi dziesmā “Paliksim kopā” un sadarbība ar Olgas Rajeckas Violeto Lielvārdes kori dziesmā “Eņģelis”. Albuma otrajā diskā ir dzirdamas kaverversijas pasaules populārajām dziesmās “Careless Whisper”, “Somebody to love”, “Dolce vita”, “Nothing’s gonna change my love for you”, “I Just called to say I love you” un citām.

“Jaunais albums ir ilgi gaidīts un lolots; tas ir jauns atspēriena punkts manai dzīvei un mūzikai,” stāsta dziedātājs. „Šis albums veidots kā atskats uz visu to, kas padarīts pēdējos gados, un to, cik šobrīd muzikāli un vokāli bagāta ir mana pasaule. Šajā albumā muzikālais materiāls ir tikpat dažāds kā mana dzīve un personība. Tajā ikviens klausītājs varēs sev atrast kaut vienu tuvu skaņdarbu.”

Foto: Publicitātes foto

 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV