Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Festivāls Rīgas Ritmi izziņo pirmo vasaras programmas mūziķi

Easyget.lv, 24.02.2014. 17:46

3. jūlijā Rīgas Kongresu namā festivāla Rīgas Ritmi 2014 koncertā uzstāsies izraēliešu mūziķe Jasmīna Levī ar koncertprogrammu „Libertad”.
Festivāls Rīgas Ritmi izziņo pirmo vasaras programmas mūziķi

Jasmīnas Levī (Yasmin Levy) neparasto izpildījumu veido daudzpusīgās kultūras saknes. Dzimusi un augusi Jeruzalemē, kur mākslinieces muzikālā pieredze veidojusies dažādāko mūzikas žanru ietekmē – sākot ar ebreju, musulmaņu, turku un marokāņu tradīcijām līdz pat džeza, baznīcas un pat klasiskajai mūzikai. 

„Libertad” ir Jasmīnas Levī tāda paša nosaukuma albuma koncertprogramma, kas tapusi, sadarbojoties ar Stambulas stīgu orķestri un producentu Benu Mendelsonu. Albums ir šī brīža aktuālākais Jasmīnas Levī ieraksts. Arī koncertā Rīgā Jasmīna kopā ar pavadošo sastāvu izpildīs programmu, kurā apvienotas flamenko, argentīniešu tango un portugāļu fado ietekmes, gan arī turku un spāņu tradicionālās mūzikas garā ieturēti skaņdarbi.

„Šī izraēliešu mūziķe ir izveidojusi savu interesanto pasauli – veidotu no flamenko, tango, fado un vēl daudz kā cita apvienojuma.” - theguardian.com

Festivāls „Rīgas Ritmi 2014” norisināsies no 3. līdz 6. jūlijam vairākās norises vietās Rīgā – Kongresu namā, brīvdabas atpūtas parkā „Egle”, Daugavas koncertzālē, Origo Summer Stage, klubā „Hamlets” un citur.

Biļetes - Biļešu servisā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV