Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Paši mazākie dziedātāji tiksies koncertā „Mazā putna dziesma”

Easyget.lv, 25.02.2014. 12:24

Sestdien, 1. martā, plkst. 11.00 kultūras un atpūtas centrā Imanta uz lielās skatuves kāps paši mazākie dziedātāji koncertā „Mazā putna dziesma”, lai ar pavasarīgām dziesmām pirmo reizi uzstātos daudzu klausītāju priekšā.
Paši mazākie dziedātāji tiksies koncertā „Mazā putna dziesma”

Koncertā „Mazā putna dziesma”piedalīsies mazie vokālisti vecumā no 3 līdz 5 gadiem, kas savus pirmos soļus dziedāšanā apguvuši vokālo pedagogu Līgas Taubes (muzikālās studijas Namiņš vadītāja), Ilzes Dūzeles (bērnu vokālā ansambļa Brīnumiņš vadītāja) un Intas Kārkliņas (Rīgas pirmsskolas izglītības iestādes Annele muzikālā pedagoģe) vadībā. Koncertā skanēs latviešu komponistu radītā mūzika bērniem par dabu, zvēriem un putniem pavasarī. Jaunie dziedātāji gaidīs gan lielus, gan mazus klausītājus un atbalstītājus.

Koncertu vadīs bērnu vokālās studijas Knīpas un knauķi radošās drāmas skolotāja Ginta Rukmane, kura pasākumā iejutīsies cienīgās un ļoti muzikālās pūces – operdziedātājas Doremifas Solasido tēlā, ierādot pirmos skatuves soļus mazajiem putnēniem – koncerta dalībniekiem.

Ieeja maksa EUR 1.50. Biļetes pieejamas norises vietā pirms pasākuma.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV