Otrdiena, 19.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Jāzeps;

Fontaine Festival 2014 būs veltīts šausmu tematikai

Easyget.lv, 25.02.2014. 14:49

No 15. līdz 17. augustam Liepājā norisināsies devītais Fontaine Festival; biļetes jau pieejamas tirdzniecībā.
Fontaine Festival 2014 būs veltīts šausmu tematikai

Kā ierasts, festivāls notiks Liepājā, klubā „Fontaine Palace”, bāros „Prison Bar” un „Fire Bar” un viesnīcas „Fontaine Royal” pagalmā „Gypsy Camp”, kurā nesen pabeigta stacionāras brīvdabas skatuves izbūve. „Fontaine Festival” sāksies 15. augustā un noslēgsies svētdienas, 17. augusta naktī. Uz piecām festivāla skatuvēm uzstāsies vairāk nekā trīsdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju. Festivāla programma tiks izziņota drīzumā.

Šogad „Fontaine Festival” uzsāk sadarbību ar „European Horror Convention”, kas papildinās festivāla programmu ar dažādu šausmu tematikai veltītu jaunu, kā arī par tradīciju kļuvušu filmu izrādīšanu un pirmizrādēm, tikšanos ar šausmu romānu, stāstu autoriem un videospēļu izstrādātājiem no visas pasaules un citām tematiskām aktivitātēm.

Biļetes uz festivālu par īpaši draudzīgu cenu pieejamas visās „Biļešu serviss” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv no otrdienas, 25. februāra, vēlāk to cena palielināsies. Ieejas biļetes cenā iekļauta ieeja gan „Fontaine Festival”, gan „European Horror Convention” rīkotajos pasākumos.

Vairāk informācijas: http://www.fontainefestival.com

Foto: Louie Fontaine & Starlight Searchers. Foto (c) giersa.pl

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV