Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Red Bull Music Academy pa ceļam uz Tokiju piestās Rīgā

Easyget.lv, 25.02.2014. 15:53

Piektdien, 28. februārī, Omas Briljanta istabā ar lekciju un dīdžejsetu uzstāsies pieredzējušais Red Bull Music Academy (RBMA) dalībnieks Dorian Concept.

Vīnē dzīvojošais producents un taustiņinstrumentālists Dorian Concept (īstajā vārdā Olivers Tomass Džonsons) spēlējas ar skaņu kombinācijām, kas rodamas gan elektroniskajā, gan analogajā mūzikas izpausmē. Dorian Concept amplitūda ir plaša – sākot ar eksperimentālu elektronisko mūziku, beidzot ar hiphopu, funk un jazz. Rīgas sesijas mērķis ir iepazīstināt Latvijas mūziķus ar Red Bull Music Academy konceptu un pastāstīt par RBMA meistarklasēm, studijām un skatuvi.

Red Bull Music Academy ir meistarklašu un festivālu sērija visā pasaulē. Dažādus stilus pārstāvoši mūziķi satiekas kādā no pasaules vietām, lai pa dienu kopā strādātu studijās, bet vakaros uzstātos. Šogad akadēmija norisināsies Tokijā. Lai pieteiktos uz to, līdz 15.martam kandidātiem ir jāaizpilda pieteikuma anketa.

Rīgas sesijas laikā pieredzē dalīsies arī multi-instrumentālists Sander Mölder no Igaunijas, kurš Red Bull Music Academy piedalījās Madrides meistarklasēs. Pēc informatīvās sesijas daļas, kas sāksies plkst. 20:00, mūziķi demonstrēs savas prasmes arī ballītē. Viņiem pievienosies divas trešdaļas Funky Breakout Crew - DJ Dub:ra un DJ All-Viss, kuri priecēs klausītājus ar repertuāru, kas sākas Hip Hop / Funky Breaks un atbalsojas Drum and Bass notīs.

Vairāk informācijas par pieteikšanos Red Bull Mūzikas Akadēmijai Tokijā: redbullmusicacademy.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV