Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Sāksies pieteikšanās Pasaules koru olimpiādes brīvprātīgo programmai

Easyget.lv, 27.02.2014. 15:20

Nedēļas nogalē, no 28. februāra līdz 2. martam, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiekošajās izstādēs ar lasītavu un brīvprātīgo kustības prezentācijām piedalīsies arī nodibinājums „Rīga 2014”. Izstādē „Skola 2014” Eiropas kultūras galvaspilsētas gada birojs uzsāks palīgu reģistrēšanu jūlijā gaidāmajai Pasaules koru olimpiādei.
Sāksies pieteikšanās Pasaules koru olimpiādes brīvprātīgo programmai

Šogad „Rīga 2014” brīvprātīgie iesaistīsies daudzu liela mēroga Eiropas kultūras galvaspilsētas gada notikumu norisēs, tostarp Pasaules koru olimpiādē, kas ir pasaulē lielākie kordziedāšanas svētki, kas Rīgā pulcēs aptuveni 20 tūkstošus dziedātāju no vairāk nekā 60 valstīm. Pieteikšanās dalībai brīvprātīgo darbam Pasaules koru olimpiādē sāksies tieši izstādes „Skola 2014 ” laikā.

Izstādē varēs uzzināt, kāpēc būt par brīvprātīgo ir lieliska iespēja, lai iesaistītos kultūras notikumu veidošanā un norisē. „Rīga 2014” aģenti dalīsies pieredzē par brīvprātīgo darbu, kā tas viņiem palīdzējis iejusties jaunā ampluā, atklāt savus talantus un saprast, vai uzticētais darbs ir vispiemērotākais. Patlaban par Eiropas kultūras galvaspilsētas gada brīvprātīgajiem kļuvuši jau vairāk nekā 2500 cilvēku, no kuriem jaunākajam ir 14 gadu un vecākajam 74 gadi.

Savukārt „Baltijas Grāmatu svētkos 2014” ikviens apmeklētājs aicināts viesoties „Rīga 2014” lasītavā, lai uzzinātu par Eiropas kultūras galvaspilsētas gada programmas notikumiem, kas saistīti ar grāmatām un literatūru. Lasītava atradīsies omulīgā zonā starp kafejnīcu un bērnu laukumu un tur varēs uzkavēties, lasot jau izdotās „Rīga 2014” grāmatas – „Rīga 2014” programmas grāmatas, materiālus par radošajiem kvartāliem, „Seno dzintara ceļu” un „Orbītas” izdevējdarbības programmas grāmatas - gan pazīstamo, gan jauno Latvijas krievu autoru grāmatas bilingvāli – latviešu un krievu valodā.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV