Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Depeche Mode Rīgā sniegs vienu no karjeras garākajiem koncertiem

Easyget.lv, 28.02.2014. 12:30

2. martā “Arēnā Rīga” uzstāsies slavenā britu apvienība “Depeche Mode”, sniedzot vairāk nekā divas stundas ilgu koncertprogrammu.
Depeche Mode Rīgā sniegs vienu no karjeras garākajiem koncertiem

Pēc grupas dalībnieku vārdiem, albuma “Delta Machine” popularizēšanai veltītie turnejas šovi ir vieni no garākajiem, kādus grupa līdz šim spēlējusi, - koncerts ilgs vairāk nekā divas stundas.

“Arēnas Rīga” durvis koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas jau plkst. 18.00. Koncerta iesildītāji, dāņu muzikālais projekts “Choir Of Young Believers”, uz skatuves kāps plkst. 19.30. “Depeche Mode” uzstāšanās sāksies plkst. 20.30.

Ņemot vērā, ka koncertu apmeklēs vairāk nekā 11 000 skatītāju, organizatori aicina apmeklētājus ierasties savlaicīgi. Biļetes uz “Depeche Mode” šovu ir izpārdotas.

Grupas prasību saraksts ar lietām, kas jānodrošina koncerta dienā, organizatoriem nav sagādājis galvassāpes. “Depeche Mode” mūziķi pa Rīgu pārvietosies melnos luksusklases “Mercedes-Benz” minivenos, bet maltīti koncerta norises vietā grupai gatavos tās personīgais pavārs.

Koncertam nepieciešamais tehniskais aprīkojums uz Latviju tiks piegādāts astoņās kravas automašīnās, bet pavadošais sastāvs ieradīsies četros autobusos.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV