Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Deivida Getas vienīgais šovs Baltijā notiks Tallinā

Easyget.lv, 04.03.2014. 09:31 | komentāri (1)

13. jūnijā Tallinas Dziesmusvētku estrādē ar vienīgo šovu Baltijā uzstāsies visu laiku slavenākais franču DJ, mākslinieks, komponists un producents Deivids Geta.
Deivida Getas vienīgais šovs Baltijā notiks Tallinā

Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 6 miljoni Deivida Getas (David Guetta) albumu un 15 miljoni singlu kopiju. 2011. gadā Geta atzīts par pasaules labāko dīdžeju pēc DJ Mag Top 100 DJs vērtējuma un kopumā pēdējos sešus gadus atradies vismaz 5. vietā vadošo dīdžeju topā. Vienlaikus viņš kļuvis par vienu no pieprasītākajiem mūsdienu producentiem, kurš strādājis ar iespaidīgu zvaigžņu plejādi, uzsver L Tips Agency pārstāve Maija Tomkalne.

Dīdžeja karjeru sākot vēl 80. gados, 1994. gadā Geta spēra pirmos soļus pats savu kompozīciju sacerēšanā. Kopā ar amerikāņu vokālistu Robertu Ouensu tapusī Up & Away kļuva par klubu hitu, tomēr līdz plašākai slavai pagāja vairāki gadi.

2001. gadā Geta iepazinās ar amerikāņu gospeļu solistu Krisu Vilisu, kurš piekrita iedziedāt vokāla partiju kompozīcijā Just a Little More Love (un vēlāk daudzās citās). Drīz vien Geta saņēma Deivida Bovija atļauju izdot remiksu viņa slavenajam hitam Heroes (Getas variantā – Just for One Day), kas pavēra durvis uz plašāku atpazīstamību.

Debijas albums Just a Little More Love (singli Love Don't Let Me Go, People Come, People Go un Give Me Something) iznāca 2002. gadā, kam 2004. gadā sekoja Guetta Blaster (hits The World is Mine) un 2007. gadā – Pop Life (hits Love Is Gone). Lai arī hausmūzikas jomā Getas vārds bija zināms jau no 90. gadiem, plašāku atpazīstamību viņam atnesa 2009. gada albums One Love, no kura visi 3 singli - When Love Takes Over, Gettin' Over You un Sexy Bitch - sasniedza Lielbritānijas singlu Top 1, bet pats albums ieguva dubulta platīna statusu. Nākamais albums 2011. gadā Nothing but the Beat turpināja iepriekšējos panākumus ar virkni hitu: Where the Girls At, Little Bad Girl, Without You, Titanium un Turn Me On.

Deivida Getas jaunākais veikums ir singls Shot Me Down (Nensijas Sinatras dziesmas adopts), kurā vokāla partiju iedziedājusi Skailāra Greja (iznāca 20. janvārī) un sava kolēģa Avicii kompozīcijas Addicted to You remikss (izdots 25. februārī).

Mākslinieku saraksts, ar kuriem Geta sadarbojies, ir ārkārtīgi iespaidīgs. No Riannas, Lady Gaga, Emēlijas Sandē, Madonnas, Fērgijas, Keitijas Perijas, Britnijas Spīrsas, Nikijas Mināžas un Pinkas līdz Deividam Bovijam, Snoop Dog, Jay-Z, will.i.am, 50 Cent, Pitbull, Akon, Afrojack, Avicii, Armandam van Heldenam, Krisam Mārtinam un daudziem citiem.

2010. gadā Deivids Geta tiks izvirzīts piecām Grammy nominācijām – divām par albumu One Love un trīs par darbu pie viena no izcilākajiem “The Black Eyed Peas” hitiem I Gotta Feeling.

Lai atvieglotu nokļūšanu Tallinas Dziesmusvētku estrādē un atpakaļ, par €20 no Rīgas centra faniem būs pieejams komfortabls autobuss.

Biļešu iepriekšpārdošana uz Deivida Getas koncertu sāksies pirmdien, 10. martā. To cena €49 stāvvietā un €69 fanu zonā.

Foto: Deivids Geta. Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV