Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Pārdošanā festivāla Rīgas Ritmi superbiļetes

Easyget.lv, 04.03.2014. 11:38

Festivāls „Rīgas Ritmi 2014” piedāvā iespēju apmeklēt lielākos festivāla koncertus Rīgas Kongresu namā ar 50% atlaidi.

Četrpadsmitajā festivālā „Rīgas Ritmi” uzstāsies tādi mākslinieki kā ģitārists Albare īpašajā „Gibson” programmā, Mike Dawes, Paolo Fresu & Daniele di Bonaventura, kā arī smooth jazz žanra pamatlicējs Jeff Lorber ar „Jeff Lorber Fusion”, vokāliste Yasmin Levy, neparastais arfists Edmar Castaneda no Kolumbijas, kā arī daudzi citi. Mūziķiem pievienosies arī Starptautiskā džeza mākslinieku konkursa „Riga Jazz Stage 2014” laureāti, kā arī pašmāju džeza talanti – vokāliste Inga Bērziņa ar kvartetu, Latvijas Radio bigbends, Raimonda Macata kvintets un citi.

Festivāls „Rīgas Ritmi 2014” norisinās pirmajā jūlija nedēļā - no 3.līdz 6.jūlijam aicinot uz koncertiem vairākās norises vietās - Rīgas Kongresu namā, brīvdabas atpūtas parkā „Egle”, Daugavas koncertzālē, „Origo Summer Stage”, klubā „Hamlets” un citviet.

Superbiļetes cena – EUR 60.00.

Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV