Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Burned In Blizzard izziņo jaunu ierakstu

Easyget.lv, 04.03.2014. 14:11

Metālmūzikas apvienība Burned In Blizzard marta beigās laidīs klajā jaunu EP „The Perspective of Alter Ego”, informē grupas menedžere Laila Siliņa.

Grupa Burned In Blizzard, dziesmu rakstīšanas gaitā sastopoties ar vēl nebijušiem radošiem izaicinājumiem, īstenojusi vērā ņemamas pārmaiņas. Tās kalpojušas kā jauns atskaites punkts grupas darbībā, par kuru jaunumi pagaidām vēl netiek atklāti, taču tiek vēstīts, ka ir sagatavoti daži interesanti pārsteigumi.

Burned In Blizzard ir 2011. gadā dibināta metāla mūzikas apvienība, kas savas darbības laikā ir izdevuši debijas albumu Whiteout, uzņēmuši video klipu dziesmai Power and Honour un guvuši labu koncertēšanas pieredzi gan Latvijā, gan ārvalstīs. Grupa ir arī pierādījusi sevi gan vispārējās, gan alternatīvās mūzikas apbalvošanās, sniedzot uzstāšanos arī Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas 2012 apbalvošanas ceremonijā. Jaunā ieraksta tapšanas gaitā ir pārstāvējusi vienu no pasaulē vadošajiem ģitāru ražotāju zīmoliem „Schecter Guitars” un sadarbojusies ar pasaulē pazīstamiem alternatīvās mūzikas nozares profesionāļiem.

Šobrīd Burned In Blizzard gatavojas ieraksta pirmatskaņojumam un uznācienam uz skatuves pēc ieilgušās klusēšanas. „Paši dalībnieki nespēj vien sagaidīt, kad varēs iepazīstināt ar jaunajām dziesmām, kā arī cer, ka klausītājiem jaunais materiāls būs saistošs,” stāsta Siliņa.

Plašāka informācija par prezentācijas pirmatskaņojumu, kā arī dzīvo noklausīšanos vēl tiks izziņota.

Burned In Blizzard aktivitātēm var sekot grupas Facebook lapā: https://www.facebook.com/Burnedinblizzard

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV