Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Berga Bazārā 8. martā notiks brīvdabas koncerts

Easyget.lv, 04.03.2014. 14:16

Svinot pavasari un sveicot sievietes svētkos, Berga Bazārs 8. martā plkst.12.00 acina uz vēl nebijuša dueta brīvdabas koncertu – uz skatuves pie City Fitness satiksies dziedātājs Laimis Rācenājs un akordeonists Kaspars Gulbis ar programmu, kurā skanēs iemīļotas melodijas gan no pasaules estrādes, gan labi pazīstamas kino mūzikas “iz jaunības gadiem”.

Laimis Rācenājs mūzikas cienītājiem pazīstam kā smalks, inteliģents mūziķis, kas savam darbam pievēršas ar lielu nopietnību, sakot “Kurš tad cits to izdarīs, ja ne es?”, bet akordeonistu Kasparu Gulbi par īpašo atmosfēru, ko džentelmenis spēj radīt, Berga Bazāra apmeklētāji iemīļojuši jau kopš tirdziņa pirmssākumiem.

Koncerta apmeklētāji, ka allaž, varēs gan nobaudīt vēlās brokastis un pusdienas pie šefpavāra Kārļa Celma, gan ļauties dažādu gardumu vilinājumam svētku tirdziņā, iepazīstot pašmāju ražotāju piedāvāto produciju. Neizpaliks arī ziedi, saldumi un vienots vizuālais tēls tirgotājiem. Ar 8. marta svētkiem Berga Bazāra tirgus uzsāks devīto sezonu, kuras laikā lutinās apmeklētājus ne tikai ar gardiem ēdieniem, bet arī ar īpašu muzikālu notikumu sēriju.

Ieeja koncertā bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV