Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Koris Latvija aicina uz koncertu „Sievietes vārds”

Easyget.lv, 05.03.2014. 16:15

Valsts Akadēmiskais koris “Latvija” un mākslinieciskais vadītājs Māris Sirmais 8. martā plkst. 19:00 Zirgu ielas koncertzālē uzstāsies koncertā “Sievietes vārds”, informē kora pārstāve Ieva Vītiņa.
Koris Latvija aicina uz koncertu „Sievietes vārds”

Koncerta pirmajā daļā izskanēs latviešu komponistu Imanta Kalniņa, Raimonda Paula, Marģera Zariņa, Romualda Kalsona, Pētera Plakida kora dziesmas ar Imanta Ziedoņa vārdiem. Šo darbu galvenā tēma ir sievietes vārds.

Koncerta otrajā daļā paredzēts muzikāls pārsteigums - ansamblis “Brokastis četratā" un īpašais koncerta viesis, dziedātāja Aija Vītoliņa ar savām aranžijām džeza un pasaules mūzikas stilā Georga Fridriha Hendeļa, Džoakīno Rosīnī, Žorža Bizē, Astora Pjacollas un citu autoru opermūzikai. Arī šo darbu galvenā tēma ir sieviete un sievietes tēls operā.

Ansambļa "Brokastis četratā" sastāvā ir Andis Klučnieks (flauta), Mārtiņš Zilberts (klavieres), Jānis Stafeckis (kontrabass), Aivars Krastiņš (sitaminstrumenti).

Zirgu ielas koncertzāles adrese ir Kaļķu iela 11a, ieeja no Zirgu ielas (Valsts Akadēmiskā kora “Latvija” telpas).

Biļetes uz koncertu pieejamas “BIļešu Paradīzes” kasēs visā Latvijā, internetā http://www.bilesuparadize.lv/events/custompage/793 un stundu pirms koncerta norises vietā.

Foto: Valsts Akadēmiskais koris “Latvija”. Foto (c) Kaspars Alksnis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV