Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Uz Positivus festivālu arī šogad varēs nokļūt ar BalticTaxi un Positivus Ekspresi

Easyget.lv, 06.03.2014. 11:54

No šodienas Positivus festivāla mājaslapā iespējams iegādāties kuponus ar BalticTaxi īpašo festivāla piedāvājumu, kā arī biļetes uz Positivus Ekspresi, informē “Positivus Music” pārstāve Linda Igolniece.
Uz Positivus festivālu arī šogad varēs nokļūt ar BalticTaxi un Positivus Ekspresi

BalticTaxi nodrošinās Positivus festivāla viesus ar ērtu un izdevīgu taksometra pakalpojumu, nogādājot apmeklētājus no jebkuras vietas Rīgā līdz pašai festivāla norises vietai Salacgrīvā. BalticTaxi ceļojuma kupons šogad maksā EUR 69 vienā virzienā. Vienā taksometrā var braukt četri pasažieri - brauciena izmaksas no tā nemainās. Festivāla laikā apmeklētāju ērtībai BalticTaxi taksometri pastāvīgi atradīsies viegli pieejamā un visiem sasniedzamā vietā pie otrās festivāla ieejas, līdz ar to nav jāsatraucas par tā izsaukšanu iepriekš un ilgu gaidīšanu.

Positivus Ekspresis, kas ātri un ar komfortu no t/c “Olimpia” nogādās apmeklētājus” līdz galamērķim Salacgrīvā, ir lielisks festivāla sasniegšanas veids, īpaši dodoties ceļā kopā ar draugiem un līdzi ņemot pozitīvu noskaņojumu. Ekspresis pievedīs pasažierus līdz pat festivāla ieejai. Ekspreša cena vienā virzienā šobrīd ir EUR 6.50. Aicinām biļetes iegādāties jau tagad, jo vietu skaits ir ierobežots. Uzzināt vairāk informācijas par BalticTaxi kuponu un Positivus Ekspreša biļešu lietošanas noteikumiem, kā arī tās iegādāties iespējams festivāla mājalapā.

Festivāla 3 dienu biļete bez teltsvietas maksās EUR 57 un 3 dienu biļete ar teltsvietu EUR 63. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss” kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Positivus festivālā šogad uzstāsies Kraftwerk, The Kooks, Bastille, Laura Mvula, Daughter, of Montreal, The 1975, Birth Of Joy un Kid Karate u.c. Positivus festivāls 2014. gadā Salacgrīvā norisināsies jau astoto reizi. Vairāk par festivālu https://www.positivusfestival.com.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV