Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Koris Mūza izdod jaunu albumu ar Sniedzes Prauliņas mūziku un aicina uz koncertu

Easyget.lv, 06.03.2014. 12:19

Trešdien, 12. martā, plkst.19.00 koncertā "Klusā mūzikas sesija" Rīgas Sv.Pētera baznīcā notiks pirmais kora „Mūza“ un Sniedzes Prauliņas jaunākā albuma „Intro“ programmas atskaņojums.
Koris Mūza izdod jaunu albumu ar Sniedzes Prauliņas mūziku un aicina uz koncertu

Albuma muzikālais materiāls ierakstīts Rīgas Sv.Pētera baznīcā baznīcā 2013.gada novembrī un šī gada janvārī. Albuma programma iezīmē jaunu pieeju mūsdienu kora mūzikai, kurā kora a cappella dziedājums apvienots ar novatoriskiem, akustiskiem un elektroakustiskiem papildinājumiem.

Koncertā “Klusā mūzikas sesija” Rīgas Sv.Pētera baznīcā piedalīsies jauniešu koris “Mūza” diriģenta Gunt Cimiņa vadībā, zvanu ansamblis “Primus”, Sniedze Prauliņa, Santa Stalidzāne, Liene Šņore (solo), Andrejs Vasiļjevs (elektriskā ģitāra), Matīss Akuraters (perkusijas), Uģis Krišjānis (taustiņi), Ansis Markauss (ģitāra), Māris Raupainis (bass). Koncerta skaņu režisors - Kaspars Putriņš.

Jauniešu koris "Mūza" ir jaunām idejām atvērts un aktīvi koncertējošs koris, kas daudz sadarbojas ar dažādu žanru māksliniekiem Latvijā un ārvalstīs. Koncertā jauniešu koris “Mūza” piedāvās ieskatu arī programmā, kura tiek gatavota dalībai nozīmīgā festivālā Francijā.

Sniedze Prauliņa ir jauna mūziķe, kura komponē un atskaņo savu oriģinālmūziku. Viņas mūzika izceļas ar īpašu personiskumu un sirsnību, tēlainību un melodiskumu. Sniedzes Prauliņas mūzikas burvība un šarms slēpjas tās vienkāršībā, tēlainās noskaņās un neparastās sajūtās, kuras tā rada

Biļetes var iegādāties Rīgas Sv.Pētera baznīcas kasē, to cena 2.00 EUR un 1.00 EUR.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV