Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Dzejas un eksperimentālās mūzikas priekšnesums bārā Chomsky

Easyget.lv, 07.03.2014. 12:28

Sestdien, 15.martā, bārā Chomsky skatītājiem tiks piedāvāta dzejas un eksperimentālās mūzikas performance - Latvijas dzejnieks Eriks Naivo uzstāsies kopā ar skaņu mākslinieci un dzejnieci Jeļenu Glazovu.

Eriks Naivo ir pašmāju dzejnieks, kā arī vizuālais mākslinieks (darbības sfēra - fotogrāfija, kolāžas, zīmējumi), piedalījies Avant-Left dzejas festivālā Rīgā (2013), Jauno dzejnieku festivālā Sanktpēterburgā (2013). Iepriekšējas performances – “Chaos Theory” (KKC, 2012), “Red Lilly of the Valley” (9K-1 Nams, 2013), Hidrostatika (biedrības "Orbīta" Rīgas dzejas kartes projekta ietvaros, 2014).

Pašmāju multimediju māksliniece Jeļena Glazova savos projektos apvieno attēlu, eksperimentālo skaņu, instalāciju un poētisko tekstu. Eksperimentālās mūzikas darbības sfēra - drone/noise ar pārstrādāta vokāla pielietojumu.

Jeļena Glazova ir vairāku izstāžu autore, viņai ir bijušas personālizstādes Latvijas Fotogrāfijas muzejā, Latvijas Laikmetīgās mākslas centrā, un viņas darbi tika rādīti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, ASV, Krievijā, Lielbritānijā u.c. valstīs. Piedalījusies starptautiskos eksperimentālās mūzikas festivālos un projektos. 2013.gada decembrī biedrība "Orbīta" izdeva Jeļenas Glazovas pirmo dzejoļu krājumu "Transfēri". Šopavasar igauņu izdevniecība "Paranoia" publicēs Glazovas konceptuālo dzejoļu krājumu igauņu un angļu valodā. Savukārt vācu leibls "HumanEarMusic plāno izdot mākslinieces albumu, kas veltīts amerikāņu dzejnieces Silvijas Plātas daiļradei.

Pasākums notiks sestdien, 15.martā, plkst. 21, bārā Chomsky, Lāčplēša ielā 68, Rīgā. Ieeja pasākumā bez maksas.

Vairāk informācijas:
http://do-you-have-a-soul.tumblr.com/
http://www.jelena-glazova.com/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV