Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Stīvens Sigals ar grupu uzstāsies festivālā Blūza

Easyget.lv, 07.03.2014. 13:08 | komentāri (1)

Lietuvas festivālā Bliuzo naktys, kas norisināsies no 4. līdz 5. jūlijam Varnai pilsētā pie Lukstas ezera, uzstāsies Holivudas spriedzes filmu aktieris Stīvens Sigals.
Stīvens Sigals ar grupu uzstāsies festivālā Blūza

Stīvens Sīgals jūnijā un jūlijā dosies Eiropas koncerttūrē un 4. jūlijā, Amerikas neatkarības dienā, amerikāņu blūzs skanēs fesitvālā "Blūza naktis". Holivudas aktieris, producents, scenārists, aktīvs dabas aizstāvis, aikido meistars un mūziķis Stīvens Sigals ar mūziku ir bijis saistīts daudz ilgāk nekā spēlējis kautiņfilmās - pirmo ģitāru viņš saņēma 12 gadu vecumā. Šobrīd Stīvenam pieder viena no iespaidīgākajām blūza ģitāru kolekcijām pasaulē. 

Stīvens Sigals filmējies tādās Holivudas filmās kā "Black Dawn", “The Patriot”, "The Foreigner”, "Machete”, “Urban justice”, "Shadow Man” un daudzās citās. Gadu gaitā Stīvens izkopis ne tikai aktiermākslas prasmes, bet arī blūza spēli, uzstājoties kopā ar tādām blūza leģendām kā Bo Diddley, John Lee Hooker un saviem lielākajiem iedvesmotājiem Clarence “Gatemouth” Brown un BB King, kurš atzinīgi novērtējis Sigala blūza spēles prasmi.

Festivāls “Bliuzo Naktys" notiks Lietuvā, Varniai, no 4. līdz 5.jūlijam. Festivāla programma tiks izziņota drīzumā.

Biļetes - Biļešu servisa kasēs.

Festivāla mājas lapa : www.bliuzonaktys.lt.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV