Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Festivālā GLOBALhouse Palladium uzstāsies Andre Crash un Deros

Easyget.lv, 07.03.2014. 12:34

Elektroniskās deju mūzikas festivāla GLOBALhouse 10.maijā koncertzālē „Palladium” skatuvi satricinās vieni no labākajiem Latvijas elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem – Andre Crash un Deros, informē festivāla organizatoru pārstāve Ilze Ārniece.
Festivālā GLOBALhouse Palladium uzstāsies Andre Crash un Deros

Andre Crash karjeru sācis 1998.gadā kā elektroniskās deju mūzikas dīdžejs “Radio Zemgale” ēterā. Nu jau paguvis spēlēt dīdžeja setus neskaitāmos house mūzikas pasākumos, tai skaitā Baltijas lielākajā deju mūzikas festivālā „Essential Knockout”, „Sensation White”, iesildījis dīdžeja Tiesto koncertu Viļņā, Lietuvā un citos. “Tasty Soundz” dīdžeju un producentu apvienības radītājs. Sadarbojies ar daudziem Baltijas un pasaules arēnā zināmiem elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem un māksliniekiem. Vairāku gadu garumā ierindojies Latvijas Dīdžeju topa „House DJ” nominācijas galvgalī.

Deros uz lielās skatuves pirmo reizi kāpis 2004.gadā. Kopš tā laikā spēlējis dīdžeja setus lielākajos Latvijas un vairākos ārvalstu elektroniskās deju mūzikas pasākumos, tai skaitā „Sensation White” „Essential Knockout” un „Baltic Beach Party” Latvijā un „Kazantip” Ukrainā un citos. Daudzpusīgs mūziķis – mūzikas izvēle dīdžeja setiem no House, Tech unTechno līdz Progressive.

GLOBALhouse elektroniskās deju mūzikas festivāls radīts ar mērķi aktualizēt elektroniskās deju mūzikas kultūru Latvijā, katrā no pasākumiem dodoties muzikālā ceļojumā uz kādu no deju mūzikas lielvalstīm. Pirmā pietura – Nīderlande.

Apmeklētāju acis žilbinās pašmāju mākslinieki, Nīderlandes dīdžeju parāde, gaismu un skaņu šovi, dejotāji un citi elpu aizraujoši pārsteigumi. Pirmais īpašais viesis no Nīderlandes jau atklāts pirms nedēļas – Funkerman, viens no vadošajiem Nīderlandes elektroniskās deju mūzikas dīdžejiem un producentiem.

Festivāla sākums 10.maijā plkst. 22:00, ieeja pasākumā no plkst. 20:00. Biļetes „Biļešu Serviss” kasēs, cena – sākot no 19 EUR. Festivāls norisināsies diennakts tumšajā laikā, tādēļ ieeja tikai no 18 gadu vecuma.

GLOBALhouse rīko pasākumu aģentūra „Lemonbox”. Vairāk informācijas www.globalhouse.lv.

Foto: Andre Crash. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV