Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Tallinas Mūzikas nedēļas programmā - 65 bezmaksas koncerti visā pilsētā

Easyget.lv, 10.03.2014. 10:52

Tallinas Mūzikas nedēļas ietvaros iekļauta plaša bezmaksas koncertu programma, kurā uz 12 dažādām skatuvēm muzicēs 44 igauņu un 21 starptautisks mākslinieks.
Tallinas Mūzikas nedēļas programmā - 65 bezmaksas koncerti visā pilsētā

Tallinas Mūzikas nedēļas Pilsētas skatuves (TMW City Stage) programma notiks jau trešo gadu, arī šogad neparastās pasākuma norises vietās - Tallinas Pilsētas Muzeja Jaani Seek izstāžu zālē, Temnikova & Kasela Gallery, kas ir slavena ar igauņu mūsdienu mākslas starptautisku veicināšanu, dzijas dizaineres Līnas Vīras (Liina Viira) adījumu veikalā NaiiV, eksotiskā ķīniešu tējnīcā Cha Dao, kā arī jaunajā ierakstu veikalā Terminal. Godinot tradīcijas, Tallinas Mūzikas nedēļas Pilsētas skatuves programma tiks ieskandināta uz lielākās skatuves lielveikala Viru Keskus zālē, kur atradīsies arī TMN aproču, programmas un ieteikumu informācijas stends.

TMN Pilsētas skatuves programma sāksies ceturtdien, 27. martā, Viru Keskus lielveikalā ar alternatīvo rokgrupu Sibyl Vane un somu stadiona rokgrupu Damn Seagulls. Jaani Seek zāle tiks piepildīta ar latviešu a capella ansambļa Latvian Voices burvīgo balsu harmoniju, kā arī grupas I Wear* Experiment audiovizuālajiem atskaņojumiem. The Design and Architecture galerijā uzstāsies somu pankroka sensācija Pää Kii. Starp trīs dienu festivāla spožākajām zvaignēm programmā iekļauti Berlīnes popgrupa Ballet School, latviešu elektropopa duets Instrumenti, dāņu trokšņa melanholiķi Get Your Gun, krievu indīpopa zvaigzne Jenia Lubich, kā arī vietējie favorīti Marten Kuningas, Mari Kalkun, Argo Vals un citi.

Bērni tiek laipni gaidīti visos TMN Pilsētas skatuves programmas koncertos, īpaši Miia-Milla-Manda muzejā, kurā notiks vijoļu dueta Jansen/Jüssi priekšnesums.

TMN Pilsētas skatuves progammas mākslinieki un uzstāšanās grafiki pieejami TMW.ee mājaslapā, kā arī EMT Live aplikācijā, kuru iespējams lejuplādēt AppStore un Google Play vietnēs.

Tallinas Mūzikas nedēļa ir reģiona lielākais iekštelpu festivāls, kura programmas ietvaros no 27. līdz 29. martam pilsētas klubos un koncertu norises vietās tiks pārstāvēti 227 mākslinieki no 20 valstīm.

Festivāla biļetes un caurlaides pieejamas visās “Biļešu Serviss” kasēs un www.bilesuserviss.lv. Festivāla informācijas stends būs atvērts Viru Keskus zālē no 24 līdz 29. martam. Visas “Biļešu Serviss” pirktās festivāla caurlaides būs jāpmaina pret aprocēm informācijas stendā. Festivāla biļetes līdz 23. martam maksā EUR 45.01, pēc tam EUR 55.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV