Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Marta beigās noskaidros Latvijas radošāko bundzinieku

Easyget.lv, 10.03.2014. 13:18

24. martā Sapņu fabrikā apmeklētāju, interneta balsotāju un mūziķu vērtējumam savas prasmes nodos Latvijas talantīgākie un radošākie bundzinieki. Pieteikšanās konkursam ilgst līdz 20. martam.
Marta beigās noskaidros Latvijas radošāko bundzinieku

Baltijas koncertu zīmols IC sadarbībā ar augstvērtīgu bungu ražotāju Latvijā Bro Creation aicina piedalīties bundzinieku konkursā, kur savas prasmes un talantu neatkarīgi no sagatavotības vai popularitātes var rādīt ikviens entuziasts vai profesionālis. „Mēs radām bungas īstiem mūzikas mīļotājiem. Es pats esmu aizrautīgs mūziķis un bundzinieks kopš bērnības. Man ir interesanti uzzināt, cik daudz bundzinieku Latvijā ir spējīgi pārsteigt, un vēl interesantāk, kurš tiks atzīts par šī brīža radošāko bundzinieku,” tā Raitis Aukšmuksts, Bro Creation līdzdibinātājs.

Konkursa atlase notiek IC lapā portālā draugiem.lv, kur līdz 20. martam jāievieto video, kurā pieteicējs jebkādā stilā parāda savas bungu spēlēšanas prasmes. Pieci visvairāk balsu savākušie dalībnieki tik aicināti 24. martā savas spējas parādīt klātienē Sapņu fabrikā, izpildot brīvā stila jeb freestyle uzstāšanos un jebkāda skaņdarba bungu kaverversiju. Uzvarētāju noteiks žūrija, apmeklētāju un interneta balsojums. Pilni noteikumi un informācija atrodami http://draugiem.lv/ic jaunumu sadaļā. Jautājumu gadījumā interesenti aicināti sazināties, rakstot uz e-pastu ic@concertsandfestivals.lv.

Konkurss notiek, iedvesmojoties no elektroniskās bungmašīnas MPC virtuoza amerikāņa araabMUZIK, kurš 24. martā viesosies Sapņu fabrikā ar savu pirmo uzstāšanos Latvijā. AraabMUZIK producē savus skaņdarbus, populārus remiksus, kā arī veidojis dziesmas tādiem mūziķiem kā Eminem, 50 Cent, Azealia Banks, ASAP Rocky un veicis kopīgas uzstāšanās ar Skrillex, Baauer u.c. 24. martā araabMUZIK rādīs savu virtuozitāti ar prasmēm, kuras ieguvušas milzu popularitāti ar internetā publicētiem video, kuros redzams, kā viņš zibenīgi strādā ar elektronisko bungmašīnu, radot un izpildot hip-hop, trap, drum&bass un dubstep skaņdarbus. Biļetes uz uzstāšanos un konkursu pieejamas Ticketpro.lv un tirdzniecības vietās no 8 eiro. Ieeja no 16 gadiem.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV