Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Positivus festivāla VIP, vienas dienas, teltsvietu un kemperu vietu biļetes jau pārdošanā

Easyget.lv, 10.03.2014. 14:01

No šodienas uzsākta Positivus festivāla VIP un vienas dienas biļetes tirdzniecība. Atsevišķi pieejamas arī festivāla teltsvietu un kempera vietu biļetes, informē “Positivus Music” pārstāve Linda Igolniece.
Positivus festivāla VIP, vienas dienas, teltsvietu un kemperu vietu biļetes jau pārdošanā

VIP biļete nodrošina tās īpašniekam dažādas papildu ekstras festivālā, piemēram, iespēju vērot koncertus uz Lattelecom skatuves no paaugstinātas skatītāju platformas sānos, pieeju atsevišķai ēdināšanas zonai un bāram VIP atpūtas zonā, VIP autostāvvietu netālu no festivāla ieejas, atsevišķu ieeju festivālā u.c. labumus. Savukārt vienas dienas biļete ļauj apmeklēt Positivus festivālu 18., 19. vai 20. jūlijā un ir aktuāla, ja festivāla apmeklētājam interesē kādas konkrētas grupas uzstāšanās. Šogad VIP biļete maksā EUR 220, bet vienas dienas biļete EUR 35.

Lai nakšņotu telšu pilsētiņā, katram telts iemītniekam ir jāiegādājas sava ieejas biļete, kas maksā EUR 8. Par atsevišķu samaksu telšu pilsētiņā būs pieejama arī duša. Kemperus būs iespējams novietot tam speciāli paredzētās vietās telšu pilsētiņā. Maksa par kempera vietu un četrām telšu pilsētiņas aprocēm ir 50 EUR, savukārt maksa par kemperi ar elektrības pieslēgumu 80 EUR. Atgādinām, ka kempera vietu skaits ir ierobežots.

Positivus festivāls sadarbībā ar tūrisma un aktīvās atpūtas preču veikalu “Gandrs” trešo gadu atvieglo ceļošanu un piedāvā iespēju pasūtīt divvietīgu vai četrvietīgu telti pašā telšu pilsētiņas sirdī - “Gandra ciemā”. Rūpējoties par apmeklētāju komfortu, “Gandrs” izveidojis īpaši izdevīgu piedāvājumu telšu labiekārtošanai. Plašāk ar Gandra piedāvājumu un izcenojumiem var iepazīties festivāla mājaslapā.

Tāpat šobrīd festivāla mājaslapā iespējams iegādāties trīs dienu biļetes un trīs dienu biļetes ar teltsvietu. Vieglai nokļūšanai uz festivālu tirdzniecībā jau pieejamas biļetes uz Positivus festivāla ekspresi un BalticTaxi kuponi braucienam uz vai no Salacgrīvas. Biļetes uz oficiālo Positivus festivāla ekspresi, BalticTaxi kuponus, kempera vietas un “Gandra” telšu īres biļetes iespējams iegādāties tikai www.positivusfestival.com.

Festivāla 3 dienu biļete bez teltsvietas maksā EUR 57 un trīs dienu biļete ar teltsvietu EUR 63. Biļetes nopērkamas www.positivusfestival.com, „Biļešu Serviss” kasēs un Nordea bankomātos. Tuvojoties festivālam, biļešu cena pieaugs.

Positivus festivālā šogad uzstāsies Kraftwerk, The Kooks, Bastille, Laura Mvula, Daughter, of Montreal, The 1975, Birth Of Joy un Kid Karate u.c.

Positivus festivāls 2014. gadā Salacgrīvā norisināsies jau astoto reizi. Vairāk par festivālu https://www.positivusfestival.com.

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV