Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Jānis Peters un Raimonds Pauls ieskandina pavasari

Easyget.lv, 11.03.2014. 10:00

22. martā plkst. 17.00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā notiks Jāņa Petera 75. jubilejai veltīts koncerts ar koru, solistu un instrumentālās grupas piedalīšanos. Pie klavierēm - maestro Raimonds Pauls.

Jāņa Petera un komponista Raimonda Paula dziesmu koncerts "Sanāciet, sadziediet..." ir veltīts Jāņa Petera daiļradei un 75. jubilejai.

Diriģentu Edgara Vītola un Arvīda Platpera vadītie kori izpildīs Jāņa Petera un Maestro Raimonda Paula tautā iemīļotās dziesmas. Koncerta programmā iekļauti gan īpaši koriem rakstīti skaņdarbi, gan dziesmas, kuras sākotnēji klausītāju sirdis iekarojušas solistu izpildījumā. Tās koncertā atmirdzēs jaunās un košās skaņās koru un solistu priekšnesumā, sniedzot iespēju izbaudīt Jāņa Petera dzeju un Raimonda Paula melodijas.

Koncertā piedalīsies LU Fizikas un Matemātikas fakultātes jaukais koris „Aura”, vīru kori „Absolventi” un „Ķekava”, kā arī Rīgas Valsts 2. ģimnāzijas jauktais koris, solisti Inese Romancāne, Juris Jope, džeza meistars Māris Briežkalns un citi.

Koncertā ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV