Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Latviešu leģionāru piemiņu godinās ikgadējā koncertā "Par Latviju!"

Easyget.lv, 12.03.2014. 12:49

Sestdien, 15. martā, Latvijas 1.Rokkafejnīcā, godinot Latvijas brīvības cīnītājus, notiks koncerts "Par Latviju!".
Latviešu leģionāru piemiņu godinās ikgadējā koncertā "Par Latviju!"

Ik gadu marta mēnesī tiek rīkoti latviešu leģionāru piemiņai veltīti pasākumi Lestenē, kā arī Rīgā pie Brīvības pieminekļa. Viens no centrālajiem pasākumiem ir koncerts "Par Latviju!".

Šogad koncertā uzstāsies tādas Latvijā zināmas mūziķu apvienības un dziesminieki kā "Menuets" un „Oranžās brīvdienas”, vīru kopa ‘’Vilki’’, Igo ar akustisko programmu, dziesminieki Haralds Sīmanis un Uldis Kākulis, Jaunie Austrasbērni, muzikālā apvienība "Ornaments", grupa "Rikši". Pēc koncerta nakts garumā par mūziku un dejām rūpēsies dīdžeji Zane Stocka un Kaspars Bindemanis.

„Savulaik latviešu karavīri cīnījās pret austrumu kaimiņu, kurš vēlējās pakļaut mūsu tautu. Šodien pret šo pašu kaimiņu cīnās ukraiņu tauta. Neviena vara nevar un nedrīkst mēģināt apspiest tautas vēlmi pēc brīvas un neatkarīgas valsts. Aicinām ar savu klātbūtni koncertā kopīgi godināt latviešu un ukraiņu varoņus, kuri pašaizliedzīgi cīnījušies un aizstāvējuši savas ģimenes, bērnus un tēvu mājas,” aicina koncerta rīkotāji biedrība „Sargi Valodu un Latviju”.

Koncerts notiks Latvijas 1. Rokkafejnīcā (Reiterna namā, Mārstaļu ielā 2/4). Ieeja pasākumā no plkst. 19.00. Biļetes iepriekšpārdošanā – 5 Eur pieejamas http://www.bezrindas.lv/lv/muzikas-pasakumi/koncerts-par-latviju. Pie ieejas – 7 Eur (5 Eur, ja līdz 14. marta plkst. 18:00 atzīmēsi Facebook.com, ka apmeklēsi pasākumu). Pasākuma facebook lapa - https://www.facebook.com/events/283541775129304/

Foto: Grupa Menuets. Foto no A. Kukuvasa personīgā arhīva

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV