Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Nedēļas nogalē Latvijā koncertēs AC/DC TRIBUTE.LT no Lietuvas

Easyget.lv, 12.03.2014. 20:20

14. un 15. martā Latvijā koncertēs viena no Lietuvas kvalitatīvākajām tribute grupām „AC/DC TRIBUTE.LT”, kuri profesionāli un autentiski atskaņo populārās austrāļu grupas „AC/DC” mūziku.
Nedēļas nogalē Latvijā koncertēs AC/DC TRIBUTE.LT no Lietuvas

„AC/DC TRIBUTE.LT” ir visplašāk pazīstamā lietuviešu kovergrupa un viena no retajām atzinīgi vērtētajām šāda veida grupām Austrumeiropā, no mūzikas apskatniekiem izpelnoties pat tādus komplimentus, kā „par viņiem labāki spēj būt tikai īstie „AC/DC”” un regulāri uzstājoties dažādos pašmāju un apkārtējo valstu rokfestivālos. Jāpiemin, ka grupas līderis pats ir organizators vienam no Lietuvā lielākajiem festivāliem „Galapagai”.

Grupa Latvijā sniegs divus koncertus – piektdien, 14. martā, Vecrīgas klubā „Nabaklab” un sestdien, 15. martā, Liepājas rokklubā „Fontaine Palace. „AC/DC TRIBUTE.LT” sola garu un enerģisku koncertprogrammu, kurā netiks aizmirsts neviens „AC/DC” hits. Liepājā grupa viesojusies vairākkārt – gan uzstājoties klubos, gan festivālos „Summersound” un „Fontaine Festival”.

Vairāk informācijas par koncertiem atradīsiet klubu interneta mājas lapās. „Fontaine palace” atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4, bet „Nabaklab” – Rīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12.

Foto: Publicitātes foto

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV