Otrdiena, 23.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Jurģis, Juris, Georgs;

Festivāls Laba Daba saņem atzinību

Easyget.lv, 14.03.2014. 10:17 | komentāri (1)

LaPPA 13.martā svinīgā ceremonijā apbalvoja Latvijas labākos pasākumu organizatorus kopumā 14 kategorijās. Ikgadējais mūzikas festivāls Laba Daba atkārtoti atzīts par labāko lielo publisko pasākumu Latvijā.
Festivāls Laba Daba saņem atzinību

Latvijas Pasākumu producentu asociācija (LaPPA), apkopojot nozares ekspertu balsojumu par labākajiem pagājušā gada pasākumiem 14 dažādās nominācijās, mūzikas festivālu "LabaDaba", kas pagājušā gada augustā notika Līgatnes "Ratniekos", atzinusi par labāko lielo publisko pasākumu. Laba Daba jau 2011.gadā ieguva labākā pasākuma ar ieejas biļetēm titulu. Šogad festivāls norisināsies ''Ratniekos'' no 1. līdz 3.augustam.

Konkursu organizēja Latvijas Pasākumu producentu asociācija, kurā apvienojušies lielākie nozares pasākumu producenti ar mērķi celt nozares kvalitāti. Pasākumu gada balva ir apbalvojums labākajiem Latvijas gada oriģinālpasākumiem un notikumiem. Nominācijā uz labāko lielo publisko pasākumu kopumā tika iesniegti pieci pasākumi. Vērtēšanā izšķiroša loma bija dažādiem aspektiem: tīrākais no festivāliem; draudzīgākais ģimenēm; pirmais Baltijā, kurā uz skatuves bijis koncertflīģelis; kā arī kopējā festivāla kvalitāte un atmosfēra, kurā uzsvars netiek likts tikai uz muzikālo pusi, bet tiek piedāvāts plašs aktivitāšu klāsts dažādām vecuma grupām un interesēm.
Festivāla organizatori SIA "Pareizā ķīmija" un radio "Naba" pateicas par augsto novērtējumu un turpina organizatoriskos darbus pie šī gada festivāla, kurā uzstāsies grupas no Jamaikas, Igaunijas, Izraēlas, Ukrainas, Krievijas, Kanādas, Lielbritānijas un klausītāju zināmās pašmāju grupas.

"Laba daba" ir starptautisks mūzikas festivāls, kas sesto gadu notiks Līgatnes "Ratniekos". No 1. līdz 3.augustam uz sešām festivāla skatuvēm kāps vairāk nekā 60 grupas un DJ apvienības. Kopumā festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī bagātu papildprogrammu ar radošām, aizraujošām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm. Biļetes uz festivālu nopērkamas visās "Biļešu servisa" kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Foto: Laba Daba 2013. Foto © Roberts Vidzidskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV