Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Liepāju ieskandinās vērienīgi svētku lielkoncerti

Easyget.lv, 14.03.2014. 12:15

15. martā īpašos svētku koncertos liepājnieki un pilsētas viesi aicināti svinēt Liepājas 389. gadadienu.

Svinības sāksies pulksten 14:00, kad koncertprogrammā "Zelta dziesmas" uzstāsies leģendārais latviešu estrādes dziedātājs Viktors Lapčenoks, kā arī grupas "Kantoris 04" un "Lauku Muzikanti". Svētku koncertā skanēs populārākās un klausītāju iecienītākās mūziķu dziesmas. Koncertprogrammu vadīs atraktīvais aktieris Guntis Skrastiņš. Jau trešo gadu lielai daļai tautas tuvā šlāgermūzika ir pierādījusi, ka tai ir sava, neatņemama vieta Liepājas dzimšanas dienas pasākumu programmā.

Vakarā pulksten 19:00 turpat, Liepājas Olimpiskā centra arēnā, atskanēs vērienīgā lielkoncerta "Liepāja svin" pirmās taktis. Vakara pasākumā uzstāsies titulētas latviešu muzikālās apvienības un mūziķi. Tikai Liepājai piemītošo jaudīgo muzikālo skanējumu svētku vakaram sagatavojuši pašmāju roka meistari Ivo Fomins un Edijs Šnipke. Īpašu skanējumu piešķirs Nacionālo bruņoto spēku bigbends, kura mūziķi kopā ar Šnipki uz liekoncerta skatuves kāps paši pirmie. Uz Liepājas svinībām pošas arī viesi no galvaspilsētas, proti, grupas "Otra Puse" un "The Sound Poets". Lielkoncertu vadīs liepājniece, pasākumu režisore Maija Kalniņa un mūziķis Valters Frīdenbergs no Rīgas.

Koncertu biļetes iespējams iegādāties Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas Latviešu biedrības namā, tirdzniecības centrā "Rimi" Ostmala, Liepājas Teātrī, internetā – www.bilesuparadize.lv un "Biļešu Paradīze" kasēs visā Latvijā. Lielkoncertā "Liepāja svin" pieejamas gan sēdvietas, gan stāvvietas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV